Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Шмідт: «Віритимемо, що у «Бенфіки» все вийде в Мілані»

Головний тренер «Бенфіки» Рогер Шмідт прокоментував домашню поразку від «Інтера» (0:2) у першому матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів:

«За гарячими слідами, вони зіграли краще за нас. Забили два голи за малої кількості можливостей. Ми створили стільки ж моментів, але не забили. Так склався матч. Це частина футболу. Часом ми програємо.

Ми краще розпочали другий тайм, але пропустили нелогічний гол. Ми намагалися відігратися, але отримали несправедливий пенальті. Арбітр дав його їм, та не дав нам. Навіть так ми могли заробити хоча б 1:2. Віритимемо, що в нас вийде в Мілані».

Півзахисник «Бенфіки» Фредрік Еурснес:
«Це був рівний матч. Ми мали моменти. «Інтер» має гарну команду. Вони теж створювали моменти та забили два м'ячі. Потрібно вірити, що зможемо змінити хід протистояння та забити три голи в Італії. Потрібно зробити все можливе для цього. Ми маємо міцний командний дух. Ми граємо проти хороших команд, але треба вірити у себе».

Захисник «Бенфіки» Антоніу Сілва:
«Ми заслужили на більше. Ми мали моменти. Справедливим результатом стала б нічия. Але це лише перша половина протистояння. Будемо «Бенфікою». Зіграємо у свою гру у матчі-відповіді. Поразка 0:2 ніяк не позначиться на наших амбіціях.

Несправедливий результат. Перший тайм дорівнював, а на хід другого вплинули забиті голи. Вони забили два однакові м'ячі. Ми були готові до того, що крайні захисники будуть бігти на дальню штангу, але в Інтера теж майстерні гравці».

12 квітня 2023 10:19







Матеріали на тему

Бенфіка – Інтер 0:2. ЛЧ, 1/4 фіналу. Звіт про перший матч
11 квітня 2023 23:54




Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЛЧ, 1/4 фіналу. Бенфіка – Інтер 0:2. Огляд матчу

 

12 квітня 2023 09:02