Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Анчелотті: «Своєю перевагою ми ще повинні добре розпорядитися»

Головний тренер мадридського «Реала» Карло Анчелотті прокоментував BT Sport упевнену домашню перемогу над лондонським «Челсі» в першому чвертьфінальному матчі Ліги чемпіонів, повідомляє офіційний сайт УЄФА:

«Ми зіграли цілісний матч і нам потрібно буде зробити це знову в Лондоні, щоб вийти до півфіналу. Ми вийшли на поле з метою забезпечити собі перевагу на другий матч, і нам це вдалося. Хоча в деяких моментах довелося потерпіти, тому що «Челсі» – дуже хороша команда.

У рівних складах ми доклали багато зусиль, щоб відвоювати м'яч і пресингувати. Можливо, це забрало в нас трохи енергії, але я задоволений тим, як ми зіграли, і хочу досягти того ж на «Стемфорд Брідж»

Вальверде, напевно, був найкращим на полі. Феде був чудовим у боротьбі, допомагаючи нам відвоювати м'яч, грав із величезною енергією і відпрацьовував в обороні. У великих матчах завжди добре грає Дані Карвахаль. Велика частина тиску, який ми чинили, виходила з правого флангу, і це принесло свої плоди. У таких матчах завжди можна на нього розраховувати, і, водночас, нелегко перебувати на лаві запасних. Однак я дуже щасливий, задоволений грою і результатом, хоча це ще не кінець.

Коли ми грали проти десятьох, вони поставили низький блок, а ми наприкінці не були настільки свіжими, знайти потрібні рішення було нелегко. У мене хороші спогади про Френка Лемпарда – фантастичний гравець, сподіваюся, він буде фантастичним тренером.

Ми повинні боротися і жертвувати собою ще дев'яносто хвилин на «Стемфорд Брідж», тому що задоволені тільки першим матчем, але наступного тижня «Челсі» постарається зробити все можливе. Ми повинні зберігати спокій і розуміти, що хоча в нас є перевага, але у футболі може трапитися все, що завгодно, і своєю перевагою ми ще повинні добре розпорядитися».

13 квітня 2023 09:03







Матеріали на тему

Реал – Челсі 2:0. ЛЧ, 1/4 фіналу. Звіт про перший матч
13 квітня 2023 00:08




Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЛЧ, 1/4 фіналу. Реал – Челсі 2:0. Огляд матчу

 

13 квітня 2023 06:21