Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Обидва матчі «Динамо» та «Партизана» пройдуть без уболівальників команд-гостей

Як пише Sputnikportal.rs, «Партизан» оголосив про досягнення домовленості з київським «Динамо» про те, що з міркувань безпеки обидва матчі кваліфікації Ліги чемпіонів пройдуть без виїзних уболівальників.

«На прохання ФК «Динамо» Київ, як господаря першого матчу, який через обставини, що склалися в Україні, проводить свої матчі в Польщі, та через можливі інциденти між уболівальниками, враховуючи відносини між фан-групами двох клубів, і особливо після поїздки «Партизана» в РФ на футбольний турнір, було вирішено не допускати присутність приїжджих уболівальників. Це рішення прийняте за рекомендацією та в координації з місцевою владою Польщі та за порадою та схваленням УЄФА», – оголосив «Партизан».

Як йдеться в повідомленні, «Партизан» не вимагатиме квитки на матч у Любліні та закликає своїх уболівальників не їздити самостійно до Польщі. Щодо поєдинку в Белграді, серби прийматимуть киян також без глядачів через покарання від УЄФА.

«Це рішення було прийнято в першу чергу для того, щоб гарантувати безпеку всіх учасників майбутніх матчів і запобігти можливим інцидентам, які можуть особливо вплинути на «Партизан», який перебуває під дискваліфікацією УЄФА. «Партизан» щиро вірить, що ця угода в інтересах обох клубів і буде з розумінням сприйнята нашими вболівальниками», – йдеться в повідомленні.

Перший матч другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів між «Партизаном» і «Динамо» відбудеться 23 липня в польському Любліні, а матч-відповідь – 31 липня в Белграді.

18 липня 2024 11:50







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЛЧ, раунд плей-оф. Зальцбург – Динамо. Огляд матчу-відповіді

 

28 серпня 2024 00:32

Повна концентрація перед вирішальною грою. Динамівці протестили газон у Зальцбурзі

 

27 серпня 2024 09:20

Шовковський: Увсі думки тільки з українцями

 

27 серпня 2024 09:00