Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Станоєвич: «Динамо» має недоліки, сказав це своїм гравцям»

Головний тренер сербського «Партизана» Александар Станоєвич прокоментував матч раунду Q2 Ліги чемпіонів, в якому 23 липня його команда гратиме проти київського «Динамо» (початок – о 21:00 за Києвом).

«Рідко випадає така можливість зіграти у кваліфікації Ліги чемпіонів. Ми граємо проти великого і хорошого клубу та команди, але ми також хочемо щось зробити.

Матч з «Динамо» має зовсім інший профіль. Ми теж про деякі речі говорили, але більше акцентували увагу на «Динамо», спробували інший режим.

Я не сумніваюся, я знаю, які 11 гравців вийдуть на поле завтра.

«Динамо» виглядає непогано, вони добре підготувалися і будуть серйозною перешкодою. «Динамо» — фізично домінантна команда, яка має відмінну технічну якість. У них теж є певні недоліки, але я говорив про це зі своїми гравцями.

Ми повинні стежити за їхньою групою атаки, тому що вони закінчують атаки з великою кількістю гравців у штрафному майданчику суперник.

Кожен активний результат, який ви отримаєте вдома, є позитивним. Іноді можна мати позитивний результат і не бути в курсі того, чи зможеш ти пройти чи ні. Я не дивлюся на це тільки в контексті нічиєї чи перемоги», – сказав Станоєвич.

23 липня 2024 09:54







Матеріали на тему

ЛЧ. 2-й раунд кваліфікації. Динамо – Партизан. Анонс матчу
23 липня 2024 06:30




Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЛЧ, раунд плей-оф. Зальцбург – Динамо. Огляд матчу-відповіді

 

28 серпня 2024 00:32

Повна концентрація перед вирішальною грою. Динамівці протестили газон у Зальцбурзі

 

27 серпня 2024 09:20

Шовковський: Увсі думки тільки з українцями

 

27 серпня 2024 09:00