Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Ліга чемпіонів, 1/4 фіналу. Манчестер Сіті – Реал. Анонс матчу-відповіді

«Футбольний клуб»

Коли відбудеться зустріч? Хто вийде в стартових складах? Усе про матч-відповідь 1/4 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА між «Манчестер Сіті» та «Реалом».








МАНЧЕСТЕР СІТІ – РЕАЛ
17 квітня, початок – о 22:00
Манчестер. Стадіон «Етіхад»
Арбітр:
Даніелє Орсато (Італія)
Трансляція – на платформі
Megogo.net
Перший матч – 3:3

ЩО ТРЕБА ЗНАТИ?

Перший матч у Мадриді вийшов просто неймовірним: «Сіті» відкрив рахунок, пропустив двічі, потім знову вийшов уперед, але Федеріко Вальверде все ж позбавив гостей перемоги своїм голом на 79-й хвилині. Утім, цей сценарій знайомий команді Пепа Гвардіоли, яка в півфіналі минулого сезону теж повезла з Мадрида нічию (хоч і 1:1, а не 3:3), а вдома феєрично пробилася до фіналу перемогою 4:0.

Утім, команду Карло Анчелотті ніколи не можна списувати з рахунків у цьому турнірі. «Реал» брав цей трофей 14 разів і точно знає, як виходити зі складних ситуацій. «Нічия відчувається як минулого року – як поразка», – заявив Вальверде. – Нам потрібно черпати енергію з почуття помсти і їхати в Манчестер зі справжнім бажанням пройти в півфінал».

ОРІЄНТОВНІ СКЛАДИ

«Манчестер Сіті»:
Едерсон; Вокер, Стоунз, Рубен Діаш, Гвардіол; Родрі; Бернарду Сілва, Де Брейне, Фоден, Гріліш; Голанн.
Дискваліфіковані: немає.
«Висять» на картці: Аканджі, Рубен Діаш.

«Реал»: Лунін; Карвахаль, Начо, Рюдігер, Менді; Вальверде, Кроос, Камавінга, Беллінгем; Вінісіус Жуніор, Родріго.
Дискваліфікований: Чуамені.
«Висять» на картці: Беллінгем, Камавінга, Карвахаль, Вінісіус Жуніор.

ОСТАННІ РЕЗУЛЬТАТИ

«Манчестер Сіті»
Останні результати:
ВНВВВНВ
Останній матч: «Манчестер Сіті» – «Лутон Таун» 5:1, 13.04, чемпіонат Англії

«Реал»
Останні результати:
ВНВВВВНН
Останній матч: «Мальорка» – «Реал» 0:1, 13.04, чемпіонат Іспанії

ДУМКА ЕКСПЕРТІВ

Кореспондент з «Манчестер Сіті» Стів Бейтс:
«Чи буде «Реал» психологічно пригнічений поразкою в півфіналі минулого сезону з рахунком 0:4 на стадіоні «Сіті оф Манчестер»? Міць, безжалісність і рішучість «Сіті» тоді були такими, що це цілком можливо. Після нічиєї 3:3 у першому матчі на «Сантьяго Бернабеу» здається, що козирі знову у команди Гвардіоли. Та ще й Кайл Вокер повертається після травми, щоб відновити свою дуель із Вінісіусом Жуніором. Тобто у «Сіті» в строю всі ключові гравці, і вони готові творити нову історію Ліги чемпіонів».

Кореспондент по «Реалу» Грем Хантер: «Якщо останні тенденції щось для вас значать, то цей чвертьфінал ви можете вважати ключовим. Останні три сезони «Реал» зустрічався в півфіналі з англійськими суперниками, і переможець забирав трофей. Два роки тому «вершкові» створили футбольне диво і вибили «містян» із турніру, здобувши перемогу в доданий час у матчі-відповіді. У півфіналах із «Челсі» в сезоні 2020/21 і «Сіті» в минулому сезоні після домашньої нічиєї в першому матчі мадридці програвали в матчі-відповіді. Перспектива виходу в стартовому складі Едера Мілітао видається малоймовірною, оскільки він продовжує відновлюватися після восьмимісячної перерви, а це значить, що «Реалу» дуже бракуватиме дискваліфікованого Орельєна Чуамені, і на Вінісіуса Жуніора ляже величезна відповідальність, щоб знову створити диво».

ЦИТАТИ

Головний тренер «Манчестер Сіті» Хосеп Гвардіола:
«Нам потрібно виграти цей матч, але у нас там будуть уболівальники. Нам потрібна вся їхня енергія, щоб перемогти королів цього турніру. З підтримкою наших людей у Манчестері ми можемо це зробити. Але один гол «Реал» заб'є, це точно».

Головний тренер «Реала» Карло Анчелотті: «Очевидно, що ми хотіли здобути хоча б невелику перевагу перед матчем-відповіддю, але я думаю, що ми маємо бути задоволеними [грою в першому матчі]. Відіграли дуже добре, і якщо зробимо це наступного тижня знову, то можемо пройти далі».

За матеріалами офіційного сайту УЄФА

17 квітня 2024 20:15







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЛЧ, раунд плей-оф. Зальцбург – Динамо. Огляд матчу-відповіді

 

28 серпня 2024 00:32

Повна концентрація перед вирішальною грою. Динамівці протестили газон у Зальцбурзі

 

27 серпня 2024 09:20

Шовковський: Увсі думки тільки з українцями

 

27 серпня 2024 09:00