Сьогодні 20 вересня 2024 р.

Тренер АЕКа: «Динамо» програло на останніх хвилинах, як і ми. Гра буде вирішальною для обох команд»

Головний тренер кіпрського АЕКа Хосе Луїс Ольтра прокоментував наступний матч другого туру групового етапу Ліги Європи проти київського «Динамо».

«У нас важлива та складна гра проти команди з історією, яка звикла грати в Лізі чемпіонів чи Лізі Європи. У них хороший тренер із великим досвідом, у них дуже хороший склад. Компактна команда з великою кількістю забігань, вони люблять тримати м’яч, ми повинні викладатися на всі 100% для кращого результату.

Ми обидва почали з поразок, тому гра буде вирішальною для обох команд. Київське Динамо програло на останніх хвилинах, як і ми із Ренном. Це буде важка гра.

Готуватися в таких умовах, звичайно, складно. Не знаю, наскільки це складно для суперника, але як тренер я маю дивитися на свою роботу. Луческу дуже досвідчений, він знає, що має робити і психологічно, і тактично.

«Динамо» не вистачає кількох гравців, і це краще для нас, але знову ж таки Луческу дуже досвідчений тренер, у нього хороший склад», – сказав Ольтра.

Нагадаємо, матч з АЕКом через травми пропускають кілька ключових футболістів «Динамо» – Володимир Шепелєв, Денис Попов, Микола Шапаренко та Георгій Бущан.

«Динамо» та АЕК зіграють 15 вересня. Початок зустрічі о 22:00 за київським часом.

15 вересня 2022 14:30







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Усі стадіони Ліги Європи-2024/25

 

19 вересня 2024 12:28

ЛЄ. Кваліфікація, 3-й раунд. Аякс – Панатінаїкос. Рекордна 28-хвилинна серія пенальті

 

16 серпня 2024 12:57

ЛЄ, 3-й раунд кваліфікації. Вікторія – Кривбас. Огляд матчу-відповіді

 

15 серпня 2024 23:18