Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Менділібар: «Дві останні виїзні гри «Севільї» в Лізі Європи – якісь хитросплетіння футболу»

Головний тренер «Севільї» Хосе Луїс Менділібар в інтерв'ю Sevilla FC TV поділився думками щодо першого півфінального поєдинку Ліги Європи з «Ювентусом» (1:1).

– Маємо зберегти на майбутню ту старанність, з якою команда діяла сьогодні протягом 90 хвилин і, зокрема, добре проведеного першого тайму – в ньому ми перевершували суперників у багатьох єдиноборствах і створювали загрози воротам. У другому таймі ми теж щосили намагалися тримати господарів у напрузі, щоб вони не відчували себе на полі комфортно.

Говорячи про хитросплетіння футболу, дві останні виїзні гри «Севільї» в цьому турнірі надають до них наочну ілюстрацію: два голи наприкінці цих зустрічей привели спершу до неймовірної нічиєї на «Олд Траффорд» у Манчестері, а тепер – до втраченої перемоги в Турині.

Наш план полягав у тому, щоб пресингувати якнайвище й намагатися відбирати м'яч на половині поля суперника, бути ближче до чужих воріт і частіше їм загрожувати. Але перехоплювати м'яч ставало дедалі важче, і, зрештою, довелося тримати оборону. Так, у результаті ми майже завжди оборонялися на своїй половині. Не можу сказати, трапилося це через фізичну втому в зв'язку з розтраченими силами або через те, як суперник прагнув відігратися.

Одне добре за такого результату: 1:0 підсвідомо може розслаблювати, але тепер такого не буде – треба виходити та перемагати. Й нам ще потрібно подивитися, чи буде готовий Окампос до матчу-відповіді, – зазначив наставник і підтвердив рецидив м'язової травми півзахисника.

12 травня 2023 10:11







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЛЄ. Кваліфікація, 3-й раунд. Аякс – Панатінаїкос. Рекордна 28-хвилинна серія пенальті

 

16 серпня 2024 12:57

ЛЄ, 3-й раунд кваліфікації. Вікторія – Кривбас. Огляд матчу-відповіді

 

15 серпня 2024 23:18

Вікторія – Кривбас. Предматчева пресконференція Юрія Вернидуба

 

14 серпня 2024 19:50