Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Хахльов: «Гравці «Зорі» віддадуть усі сили, щоб здобути позитивний результат»

Півзахисник «Зорі» Олексій Хахльов поділилися із журналістами думками напередодні гри проти «Славії» із Праги у рамках 4-го раунду кваліфікації Лізі Європи.

 Матч пройде 31 серпня о 20:00 у польському Любліні. Перша гра тижнем раніше завершилася на користь команди із Праги (2:0).

– В першу чергу, хочу запевнити, що команда 100 відсотків буде націлена лише на перемогу. 0:2 – це не такий великий гандикап. В світовому футболі відігравались набагато більші рахунки. Впевнений, що ті, хто буде завтра на полі, віддадуть всі сили та покажуть максимум, щоб здобути позитивний результат для команди, для клубу та країни в цілому.

– За останній місяць в вас було багато переїздів?
– На жаль, все це відбувається, тому що в нашій країні триває війна. Вчора був день пам’яті тих, хто лишив своє життя за Україну. Користуючись можливістю знаходитися тут, хотілося б подякувати тим людям, які боронять нашу країну та тим, яких, на жаль, вже немає поруч з нами…

Обставини, в яких ми перебуваємо, роблять наст тільки сильнішими. Ніхто з керівників клубу, з гравців, тренерів та персоналу клубу не скаржаться на це, тому що всі розуміють, в яких реаліях ми живемо. Будемо робити все від себе залежне, щоб завтра пройти це випробування та гідно представити Україну на міжнародній арені.

– В «Славії» є два гравці з Нігерії, проти яких ваша збірна грала на молодіжному чемпіонаті світу. Ви також грали тоді.
– Так, ми розмовляли перед прес-конференцією на цю тему з тренером. Я пам’ятаю цих хлопців. Один з них тоді не забив пенальті. Сподіваюся, завтра ситуація повториться (посміхається).

31 серпня 2023 11:02







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЛЄ. Кваліфікація, 3-й раунд. Аякс – Панатінаїкос. Рекордна 28-хвилинна серія пенальті

 

16 серпня 2024 12:57

ЛЄ, 3-й раунд кваліфікації. Вікторія – Кривбас. Огляд матчу-відповіді

 

15 серпня 2024 23:18

Вікторія – Кривбас. Предматчева пресконференція Юрія Вернидуба

 

14 серпня 2024 19:50