Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Розклади в Лізі Європи: кому що потрібно в шостому турі

Хто вже у плей-офф? Хто втратив шанси? Кому що потрібно в шостому турі?

Переможці груп: «Аталанта», «Байєр», «Ліверпуль»

Гарантували місце у топ-2 і можуть зайняти перше місце у групі: «Брайтон», «Вільяреал», «Вест Гем», «Марсель», «Ренн», «Рома», «Славія», «Фрайбург»

Посяде друге місце в групі: «Спортинг»

Можуть фінішувати в топ-2: «Бетіс»*, «Карабах», «Мольде», «Рейнджерс»*, «Спарта»*, «Тулуза», «Юніон»

*Можуть зайняти перше місце

Посяде третє місце в групі: «Серветт»

Утратили шанси на топ-2, але ще можуть посісти третє місце: АЕК, «Аріс», «Аякс», ЛАСК, «Маккабі» Хайфа, «Олімпіакос», «Панатінаїкос», «Ракув», «Штурм», ТСЦ

Посядуть четверте місце в групі: «Гекен», «Шериф»

ГРУПА A
14.12: «Вест Хем» – «Фрайбург», «Олімпіакос» – ТСЦ

«Вест Хем» забезпечив собі місце в топ-2. Лондонці вийдуть до 1/8 фіналу як переможці групи, якщо не програють «Фрайбургу».

«Фрайбург» точно фінішує на одному з двох перших місць. Німецький клуб вийде до 1/8 фіналу як переможець групи, якщо обіграє «Вест Гем».

«Олімпіакос» не зможе піднятися в топ-2. Грецький клуб фінішує третім і вийде в стикові матчі Ліги конференцій УЄФА, якщо не програє ТСЦ.

ТСЦ не зможе піднятися в топ-2. Серби фінішують третіми та вийдуть у стикові матчі Ліги конференцій, якщо обіграють «Олімпіакос».

ГРУПА B
14.12: «Аякс» – АЕК, «Брайтон» – «Марсель»

«Марсель» фінішує в топ-2. Він вийде до 1/8 фіналу як переможець групи, якщо не програє «Брайтону».

«Брайтон» забезпечив собі місце в топ-2 і вийде до 1/8 фіналу як переможець групи, якщо обіграє «Марсель».

АЕК не зможе піднятися в топ-2. Греки фінішують третіми та вийдуть у стикові матчі Ліги конференцій, якщо не програють «Аяксу».

«Аякс» не зможе піднятися в топ-2. Амстердамці фінішують третіми та вийдуть у стикові матчі Ліги конференцій, якщо обіграють АЕК.

ГРУПА C
14.12: «Аріс» – «Спарта», «Бетіс» – «Рейнджерс»

«Бетіс» фінішує в топ-2, якщо уникне поразки від «Рейнджерс» або якщо програє, а «Спарта» не переможе «Аріс». «Бетіс» вийде до 1/8 фіналу з першого місця групи, якщо переможе або зіграє внічию, а «Спарта» виграє з різницею менш ніж у три голи.

«Бетіс» також може виграти групу, якщо зіграє внічию, а «Спарта» виграє з різницею в три голи, але тоді підсумкові місця визначатимуться загальною кількістю забитих голів, а за рівності – загальною кількістю забитих голів на виїзді (за цим критерієм «Бетіс» посяде друге місце).

«Бетіс» вийде в стикові матчі з другого місця в групі, якщо програє «Рейнджерс», а «Спарта» не обіграє «Аріс», або якщо «Бетіс» зіграє внічию, а «Спарта» виграє з перевагою більш ніж у три голи (або з різницею в три голи за вищеописаних умов). «Бетіс» не може фінішувати четвертим.

«Рейнджерс» посяде одне з двох перших місць, якщо обіграє «Бетіс» або якщо «Спарта» не здолає «Аріс». У разі перемоги «Рейнджерс» вийде до 1/8 фіналу як переможець групи. «Рейнджерс» вийде у стикові матчі з другого місця, якщо не виграє та «Спарта» теж не переможе. «Рейнджерс» не може фінішувати четвертим.

«Спарта» фінішує в топ-2, якщо обіграє «Аріс». «Спарта» вийде до 1/8 фіналу як переможець групи, якщо виграє з перевагою як мінімум у чотири голи, а в іншому матчі буде нічия, або з різницею в три голи за вищеописаних умов. «Спарта» вийде в стикові матчі з другого місця, якщо виграє, а другий матч не закінчиться внічию, або якщо виграє з перевагою в один або два голи (або з різницею в три голи за вищеописаних умов), а паралельний матч закінчиться внічию. «Спарта» фінішує третьою та вийде в стикові матчі Ліги конференцій, якщо зіграє внічию або програє з різницею в один гол.

«Аріс» не зможе піднятися в топ-2. Кіпрський клуб фінішує третім і вийде в стикові матчі Ліги конференцій, якщо обіграє «Спарту» з різницею як мінімум у два голи.

ГРУПА D
14.12: «Ракув» – «Аталанта», «Спортинг» – «Штурм»

«Аталанта» вже вийшла до 1/8 фіналу як переможець групи.

«Спортинг» вийшов у стикові матчі з другого місця у групі.

«Штурм» не зможе піднятися в топ-2. Австрійці фінішують третіми та вийдуть у стикові матчі Ліги конференцій, якщо в шостому турі наберуть більше очок, ніж «Ракув». Якщо «Штурм» і «Ракув» наберуть однакову кількість очок, то їх підсумкові місця залежатимуть від загальної різниці м'ячів, а за рівності – від загальної кількості забитих голів, загальної кількості забитих голів на виїзді, загальної кількості перемог (тут теж буде рівність), загальної кількості перемог на виїзді, дисциплінарних очок і нарешті клубного коефіцієнта УЄФА.

«Ракув» не зможе піднятися в топ-2. Поляки фінішують третіми та вийдуть у стикові матчі Ліги конференцій, якщо в шостому турі наберуть більше очок, ніж «Штурм». Якщо «Штурм» і «Ракув» наберуть однакову кількість очок, то їх підсумкові місця залежатимуть від загальної різниці м'ячів, а за рівності – від загальної кількості забитих голів, загальної кількості забитих голів на виїзді, загальної кількості перемог (тут теж буде рівність), загальної кількості перемог на виїзді, дисциплінарних очок і нарешті клубного коефіцієнта УЄФА.

ГРУПА E
14.12: «Юніон» – «Ліверпуль», ЛАСК – «Тулуза»

«Ліверпуль» уже вийшов до 1/8 фіналу як переможець групи.

«Тулуза» вийде в стикові матчі з другого місця в групі, якщо не програє ЛАСКу або якщо «Юніон» не переможе «Ліверпуль». Французи також можуть посісти друге місце, якщо програють, а «Юніон» виграє, але підсумкові місця цих двох команд будуть визначатися загальною різницею м'ячів, загальною кількістю забитих голів, загальною кількістю забитих голів на виїзді (за цим критерієм «Тулуза» фінішує другою). «Тулуза» не може фінішувати четвертою.

«Юніон» вийде в стикові матчі з другого місця, лише якщо обіграє «Ліверпуль», а «Тулуза» програє ЛАСКу; але в цьому випадку підсумкове місце бельгійців залежатиме від розкладів, описаних вище.

ЛАСК не зможе піднятися в топ-2. Австрійці фінішують третіми та вийдуть у стикові матчі Ліги конференції, якщо обіграють «Тулузу», а «Юніон» не переможе «Ліверпуль».

ГРУПА F
14.12: «Ренн» – «Вільяреал», «Панатінаїкос» – «Маккабі» Хайфа

«Ренн» фінішує в топ-2. Французький клуб вийде до 1/8 фіналу як переможець групи, якщо не програє «Вільяреалу».

«Вільяреал» фінішує в топ-2. Іспанський клуб вийде до 1/8 фіналу як переможець групи, якщо обіграє «Ренн».

«Панатінаїкос» не зможе піднятися в топ-2. Греки фінішують третіми та вийдуть у стикові матчі Ліги конференцій, якщо не програють «Маккабі».

«Маккабі» не зможе піднятися в топ-2. Ізраїльський клуб фінішує третім і вийде в стикові матчі Ліги конференцій, якщо обіграє «Панітінаїкос».

ГРУПА G
14.12: «Рома» – «Шериф», «Славія» – «Серветт»

«Славія» фінішує в топ-2. Пражани вийдуть у 1/8 фіналу як переможці групи, якщо обіграють «Серветт», або якщо «Рома» не переможе «Шериф», або якщо «Славія» зіграє внічию, а «Рома» здолає «Шериф» із різницею менш як у п'ять голів. Якщо «Славія» зіграє внічию, а «Рома» виграє з перевагою в чотири голи та зрівняється з празьким клубом за загальною різницею м'ячів, наступним критерієм буде загальна кількість забитих голів, а потім – загальна кількість забитих голів на виїзді (за цим критерієм «Славія» виграє групу).

«Рома» фінішує в топ-2. Римляни вийдуть до 1/8 фіналу як переможці групи, якщо обіграють «Шериф», а «Славія» програє «Серветту», або якщо «Рома» виграє з перевагою більш ніж у чотири голи, а «Славія» зіграє внічию. Якщо «Славія» зіграє внічию, а «Рома» виграє з перевагою в чотири голи та зрівняється з празьким клубом за загальною різницею м'ячів, наступним критерієм буде загальна кількість забитих голів, а потім – загальна кількість забитих голів на виїзді (за цим критерієм «Рома» посяде друге місце).

«Серветт» фінішує третім і вийде у стикові матчі Ліги конференцій.

«Шериф» посяде четверте місце.

ГРУПА H
14.12: «Байєр» – «Мольде», «Карабах» – «Гекен»

«Байєр» уже вийшов до 1/8 фіналу як переможець групи.

«Карабах» вийде в стикові матчі з другого місця в групі, якщо обіграє «Гекен» або зіграє внічию, а «Мольде» не переможе.

«Мольде» вийде в стикові матчі з другого місця в групі, якщо виграє, а «Карабах» ні, або якщо зіграє внічию, а «Карабах» поступиться.

«Гекен» точно фінішує четвертим.

За матеріалами офіційного сайту УЄФА

14 грудня 2023 10:34







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЛЄ. Кваліфікація, 3-й раунд. Аякс – Панатінаїкос. Рекордна 28-хвилинна серія пенальті

 

16 серпня 2024 12:57

ЛЄ, 3-й раунд кваліфікації. Вікторія – Кривбас. Огляд матчу-відповіді

 

15 серпня 2024 23:18

Вікторія – Кривбас. Предматчева пресконференція Юрія Вернидуба

 

14 серпня 2024 19:50