Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Хабі Алонсо: «Це менталітет гравців «Байєра» – вірити в себе до останньої хвилини»

Головний тренер «Байєра» Хабі Алонсо прокоментував вихід до 1/2 фіналу Ліги Європи за підсумками протистояння з «Вест Гемом» (2:0, 1:1) та рекордну серію команди.

«Ми очікували такої гри від «Вест Гема», з великою кількістю енергії. Вони підійшли до нас з великою інтенсивністю, зовсім не такою, як у першому матчі в Леверкузені, але якщо ви хочете дійти до півфіналу в Європі та, сподіваюся, навіть далі, ви повинні добре справлятися з важкими моментами. Здатність не падати духом у важкі моменти була ключем до нашої кваліфікації.

Пізній гол? Це наш менталітет, вірити до останньої хвилини, але також вміти справлятися зі складними моментами й не бути роз'єднаними. Очевидно, що рекорди - це наслідок хорошої роботи. Найважливішим було не стільки продовжити серію без поразок, скільки виграти півфінал, але те, що цей рекорд залишився недоторканим робить нас ще щасливішими.

У багатьох іграх ми будуємо свій контроль. Ми знаємо, що іноді це займає більше часу, але якщо ми продовжуватимемо робити все добре і будемо терплячими, рано чи пізно наш шанс прийде. Це відбувається в Бундеслізі, але також і в Лізі Європи, і це сталося в сьогоднішній грі. З «Ромою» буде складний виклик», – сказав Алонсо.

Завдяки нічиїй з «молотобійцями» «Байєр» встановив рекордну серію без поразок для команд з топ-5 ліг - 44 матчі.

19 квітня 2024 11:49







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЛЄ. Кваліфікація, 3-й раунд. Аякс – Панатінаїкос. Рекордна 28-хвилинна серія пенальті

 

16 серпня 2024 12:57

ЛЄ, 3-й раунд кваліфікації. Вікторія – Кривбас. Огляд матчу-відповіді

 

15 серпня 2024 23:18

Вікторія – Кривбас. Предматчева пресконференція Юрія Вернидуба

 

14 серпня 2024 19:50