Сьогодні 16 вересня 2024 р.

Тедеско: «Кастеелс урятував нас із Україною й дав можливість зіграти сьогодні. Гол – не його вина»

Головний тренер збірної Бельгії Доменіко Тедеско поділився думками щодо поразки своєї команди від Франції в поєдинку 1/8 фіналу ЄВРО-2024.

«Минуло надто мало часу після фінального свистка. Ми пропустили автогол у самому кінці, й наразі важко щось аналізувати. Розбирати підсумки ЄВРО ми будемо в наступні кілька тижнів.

Кастеелс блискуче зіграв на цьому турнірі. Він рятував нас у матчі з Україною і не тільки. Його сейв означав, що ми мали можливість грати тут, сьогодні. Кастеелс блискучий воротар і пропущений гол сьогодні – не його вина.

Ми бачили, що французи мають деякі проблеми в обороні, коли ми намагалися закинути м'яч їм за спини. Вони захищалися високо. Ми грали в трьох нападників і хотіли використати простір, що залишали позаду їхні захисники. То була основна ідея. Обороняючись, ми хотіли виключити з гри їхніх вінгерів. Це добре працювало.

Ми використали високий пресинг і проти Словаччини, й проти Румунії. Проти України теж, але тоді гравці розуміли, що один пропущений гол може призвести до нашого вильоту з турніру. Думка про те, що Лукаку їде додому без жодного гола... Це сумно», – – наводить слова Дешама офіційний сайт УЄФА.

1 липня 2024 22:48







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Гол Ямаля визнано найкращим на ЄВРО-2024

 

16 липня 2024 19:29

ЄВРО-2024, фінал. Іспанія – Англія. Огляд матчу

 

15 липня 2024 00:23

ЄВРО-2024, 1/2 фіналу. Нідерланди – Англія. Огляд матчу

 

11 липня 2024 00:05