Сьогодні 18 жовтня 2024 р.

Коло-Муані: «Ключі Франції до успіху – гордість, характер і впевненість»

Вихід Рандаля Коло-Муані на 62-й хвилині матчу 1/8 фіналу проти Бельгії виявився вирішальним: саме активність нападника та його підступний удар спричинили автогол Яна Вертонгена.

На чвертьфінал із Португалією він уперше на цьому турнірі вийшов в основному складі, й хоча Франція здобула перемогу в підсумку лише в серії пенальті, Коло-Муані наголосив в інтерв'ю офіційному сайту УЄФА, що команда дуже впевнена в своїх силах перед зустріччю з Іспанією.

– Як оціните напружену перемогу над Португалією?
– Приємно вийти в півфінал. Пишаємось матчем, який провели. Ми потужно відіграли в обороні, й хоча нам не вдалося забити, продовжували йти вперед до кінця й блискуче зіграли в серії пенальті.

– Вам довелося вкотре продемонструвати сильний характер. Наскільки важливою є ця риса для збірної Франції?
– Характер завжди був нашою сильною рисою; ми всі сильні та дуже впевнені в собі. Ми тримаємось разом, і це дуже важливо для нас. Ось що дає нам змогу пройти далеко на цьому турнірі.

– Як ви поясните те, що у Франції на цьому ЄВРО майже непробивний захист?
– Ми всі захищаємось разом, б'ємось разом і віддаємо все заради один одного, й так було з самого початку турніру. Це ключ до нашого успіху.

– Франції не було б тут без вашого вирішального виходу на заміну проти Бельгії. Наскільки зросла ваша впевненість завдяки цьому?
– Ми перемогли всі, а не тільки тому, що я вийшов на поле. Це настрій усієї команди, ми провели чудовий матч. Я просто намагався привнести трохи свіжості, а команда допомогла мені забити гол. Ми виграли разом.

– Що ви думаєте про цю збірну Іспанію?
– Це дуже гарна команда; буде класний матч. Ми будемо готові; вся команда буде готова. Ми нікого не боїмося, впевнені в собі та рішуче налаштовані. Ми знаємо, що вони мають сильні якості, але ми дуже згуртована команда. Це допоможе нам пройти далі.

8 липня 2024 16:53







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Гол Ямаля визнано найкращим на ЄВРО-2024

 

16 липня 2024 19:29

ЄВРО-2024, фінал. Іспанія – Англія. Огляд матчу

 

15 липня 2024 00:23

ЄВРО-2024, 1/2 фіналу. Нідерланди – Англія. Огляд матчу

 

11 липня 2024 00:05