Сьогодні 18 жовтня 2024 р.

Дешам: «Мбаппе зіграє завтра на 110% від своїх можливостей, як і решта команди»

Головний тренер збірної Франції Дідьє Дешам дав прес-конференцію напередодні матчу з Іспанією в півфіналі ЄВРО-2024. Поєдинок відбудеться у вівторок, 9 липня. Стартовий свисток пролунає о 22.00 за київським часом.

Про суперника
Усі іспанські команди гарні у півзахисті. Вони вміють контролювати перебіг гри. Півзахист іспанців дуже сильний, особливо з Родрі. До сьогодні ця збірна демонструвала доволі якісний футбол на ЄВРО. Вони вражають своєю грою в кожному матчі.

Про Майка Меньяна
Мені не треба говорити вам, що його робить таким чудовим воротарем. Це лідер. Звичайно, зараз люди звертають на нього трохи більше уваги, але він став талановитим не за один день.

Про Кіліана Мбаппе
Ми знали, що овертайму з Португалією було для нього забагато. Фізичний стан дозволить йому вийти на поле. Ми хотіли, щоб він максимально відпочив. Ми зробили все можливе, й я впевнений, що Кіліан буде у формі. Він зіграє завтра на 110% від своїх можливостей, як і решта команди.

Про Олів'є Жиру
Він не грав в «основі», але виходив з лави заасних. Він був менш ефективний, ніж інші. Його участь у матчі залежить від ситуації. Мова не про створення моментів, а про недостатню реалізацію.

Про самопочуття гравців
Усі почуваються дуже добре. Нам вдалося як слід відновитися та перевести всі думки на півфінал. Наша мета – зіграти ще в одному фіналі.

Про надійну гру в обороні
Звичайно, оборона дуже важлива, тим більше в протистоянні з такою атакуючою командою, як Іспанія. Надійний захист має величезне значення в усіх великих турнірах, але цього недостатньо. Ми повинні будемо зіграти ефективно й попереду.

8 липня 2024 22:01







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Гол Ямаля визнано найкращим на ЄВРО-2024

 

16 липня 2024 19:29

ЄВРО-2024, фінал. Іспанія – Англія. Огляд матчу

 

15 липня 2024 00:23

ЄВРО-2024, 1/2 фіналу. Нідерланди – Англія. Огляд матчу

 

11 липня 2024 00:05