Сьогодні 16 вересня 2024 р.

Саутгейт: «Знали, що один гол змінить усе. Це той вечір, коли я не був готовий поїхати додому»

Головний тренер збірної Англії Гарет Саутгейт на прес-конференції після матчу 1/8 фіналу ЄВРО-2024 зі Словаччиною поділився думками щодо перемоги своєї команди в додатковий час із рахунком 2:1.

– Усі хлопці, які вийшли на поле, зіграли свою роль. Саме такий дух їм притаманний, і саме це допомогло нам сьогодні досягти мети. Як для молодої команди вони продемонстрували неймовірне терпіння. Зрештою, це старомодне довге вкидання ауту принесло успіх.

Утім, ми не були здивовані, адже в Словаччини гарна команда та чудовий тренер. Ми погано діяли проти довгих передач, і нам важко було пройти через їх високий пресинг. Супернику довелося дуже багато працювати, але ми знали, що один гол змінить усе. Завжди вірив, що ми досягнемо свого. Може, не так пізно, як ми зробили, але це був вечір, коли я не був готовий поїхати додому. Гравці відчували те саме.

Ми розуміємо, що рівень нашої гри має бути вищим, але в нас є дух і згуртованість, які тільки міцнішають. Ми усуваємо деякі проблемні моменти та даємо шанс молодим гравцям. Ми шукаємо шлях, і ми досі на турнірі.

Проходити пресинг у середині поля – це проблема, з якою ми постійно стикаємося. Сьогодні нам потрібен час, щоб знайти правильну тактику, але ми продовжували тиснути та шукати, й зрештою створили цей єдиний шанс. Хочемо стати кращими, наша воля до перемоги допомогла нам пройти далі.

1 липня 2024 09:47







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Гол Ямаля визнано найкращим на ЄВРО-2024

 

16 липня 2024 19:29

ЄВРО-2024, фінал. Іспанія – Англія. Огляд матчу

 

15 липня 2024 00:23

ЄВРО-2024, 1/2 фіналу. Нідерланди – Англія. Огляд матчу

 

11 липня 2024 00:05