Сьогодні 16 вересня 2024 р.

Нагельсманн: «За останні роки Шотландія покращила кожну частину своєї гри. Вона дуже небезпечна»

14 червня відбудеться стартовий матч Євро-2024, у якому зустрінуться команди Німеччини та Шотландії (група А). Напередодні головний тренер німецької збірної Юліан Нагельсманн поділився очікуваннями від майбутньої зустрічі.

«Шотландія – дуже хороша команда із великим талантом. Вони багато грають у кроси, і вони дуже небезпечні. Їхні гравці віддають усі сили, виборюють кожен м'яч і виконують будь-яке завдання – такий шотландський менталітет. Вони також створюють моменти при володінні м'ячем і дуже добре гають у навісах і намагаються створити напружені моменти для захисту.

Вважаю, що трансформація шотландського футболу за останні кілька років була блискучою. Вони покращили кожну частину своєї гри. Вони у хорошому місці.

Це команда, яка здатна показувати хороший футбол. Нас чекає дуже захоплююча гра. Нам потрібно зберігати концентрацію та бути готовими.

Коли я дивлюся у вічі гравців, я бачу, що вони хочуть домашньої перемоги в нашій першій грі. Я дуже чекаю на це. Це дуже приємне відчуття. Я сам трохи нервую. Чемпіонат Європи – великий турнір. Це особливий момент, коли я можу очолити команду та очолити країну. Ми просто насолоджуватимемося грою і постараємося стати найкращою командою.

Емре Джан? Ми зупинили свій вибір на Емре через його досвід. Александр Павлович виступив дуже добре – ми сказали йому про це перед його відходом. Емре дуже сильний, він дуже добре грає у повітрі.

Тоні Кроос? Він шість разів вигравав Лігу чемпіонів, він неймовірний гравець, дуже важливий для нас. Не знаю, коли виникла ця ідея, але це було у листопаді, і ми говорили про тему [його повернення до збірної]. Ми не знали, що міняти у майбутньому у збірній. Ми поговорили про наші плани, і він сказав, що готовий до цього», – сказав Нагельсманн.

14 червня 2024 08:58







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Гол Ямаля визнано найкращим на ЄВРО-2024

 

16 липня 2024 19:29

ЄВРО-2024, фінал. Іспанія – Англія. Огляд матчу

 

15 липня 2024 00:23

ЄВРО-2024, 1/2 фіналу. Нідерланди – Англія. Огляд матчу

 

11 липня 2024 00:05