Сьогодні 16 вересня 2024 р.

Йорденеску: «Протистояти третій за рейтингом команді важко, а везіння не було»

Головний тренер збірної Румунії Едвард Йорденеску прокоментував поразку своєї команди Бельгії (0:2) у другому турі групового етапу ЄВРО-2024.

«Бельгія – висококласний суперник, у якого в арсеналі є швидкість, потужність, вибухова гра. Досконала команда. Це претендент на титул. Ми не здавались, борючись з усіх сил. Другий тайм провели краще. Якби пощастило, могли б відібрати очко. Шанси зрівняти рахунок були.

Ми пропустили двічі. Під час першого взяття воріт трохи не пощастило, й у перерві я сказав хлопцям діяти спокійніше. Відкритий футбол на користь справі не пішов і зіграти так, як нам хотілося, не вдалося.

Ми розпочали матч окремими помилками, відійти від голу на початку було важко. У нас був план B, але протистояти третій за рейтингом команді важко, а везіння не було. У другому таймі ми оговталися, стали більш ініціативними, створили низку моментів і справді дали бій цій команді. Думаю, ще б трохи концентрації – й могли б провести гру інакше. У нас було три-чотири реальні моменти: гольові можливості мали Дрегушин, Ман, Рацю та Міхейле.

У нас дуже складна група, але ми нагорі й розраховуємо лише на свої сили. Найбільше мене засмутив другий гол, тому що ми не розібралися, як його уникнути. Тепер настає момент зрозуміти, наскільки ми сильні та як цю ситуацію подолаємо. Дуже важливо, щоб уболівальники продовжували підтримувати команду, бо продовжити ми зможемо лише разом. Зараз настає момент правильного настрою, оскільки ми усвідомлюємо, що є ризик програти такий матч», – наводить слова наставника румун офіційний сайт УЄФА.

23 червня 2024 11:34







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Гол Ямаля визнано найкращим на ЄВРО-2024

 

16 липня 2024 19:29

ЄВРО-2024, фінал. Іспанія – Англія. Огляд матчу

 

15 липня 2024 00:23

ЄВРО-2024, 1/2 фіналу. Нідерланди – Англія. Огляд матчу

 

11 липня 2024 00:05