Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Де ла Фуенте: «Такий матч міг би бути фіналом ЄВРО»

Головний тренер збірної Іспанії Луїс де ла Фуенте відповів на запитання журналістів напередодні півфінального матчу ЄВРО-2024 проти Франції. Поєдинок розпочнеться у вівторок, 9 липня, о 22.00 за київським часом.

Про деталі
Це фантастична нагода. Ми виконали дуже хорошу роботу. Такий матч міг би бути фіналом ЄВРО, обидві команди чудові. Все вирішать найдрібніші деталі. Ми намагатимемося зберегти вірність своєму футболу та тим якостям, що дозволили нам зайти так далеко.

Про стиль збірної Іспанії
За нашою командою приємно спостерігати, але головне – це перемоги, тим паче на таких стадіях. Ми хочемо грати красиво, але ми також гратимемо практично, тому що в підсумку все визначає результат. Найважливіше – це завжди перемога.

Про збірну Франції
Нам протистоїть неймовірний суперник. Ми дивимося на потенціал команди, а потенціал цієї збірної на межі фантастики. Це гравці світового класу. Мені завжди подобається дивитися футбол, особливо матчі такої великої команди, як Франція.

Про хвилювання
Наші гравці добре відпочили. Звичайно, є деяке хвилювання, є стрес. Гравці мають у якісь моменти подолати себе фізично. Франція – одна з найатлетичніших команд цього ЄВРО, але ми знаємо, як із ними грати. Намагатимемося використовувати свої сильні якості.

8 липня 2024 22:24







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Гол Ямаля визнано найкращим на ЄВРО-2024

 

16 липня 2024 19:29

ЄВРО-2024, фінал. Іспанія – Англія. Огляд матчу

 

15 липня 2024 00:23

ЄВРО-2024, 1/2 фіналу. Нідерланди – Англія. Огляд матчу

 

11 липня 2024 00:05