Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Тальяфіко: «У нас є ідеї, як протистояти силі Хорватії»

Захисник «Ліона» та збірної Аргентини Ніколас Тальяфіко поділився очікуваннями від півфіналу ЧС-2022 проти Хорватії, згадавши велику поразку від «клітчастих» на ЧС-2018, повідомляє Jutarnji list.

– Чотири роки тому ми програли хорватам 0:3, але тепер усе по-іншому – Хорватія виграє у серії пенальті, у них інша команда. Однак і ми теж змінилися, тому очікую, що тепер наш поєдинок істотно відрізнятиметься від того.

Хоча це – півфінал, зрозуміло, що слабка команда туди не потрапить. У нас чудовий суперник, у їхньому складі футболісти відмінної якості. Відповідно, наше завдання – ефективно протистояти їм, прикриваючи їх найкращих гравців. Ми повинні намагатися допустити якнайменше важких для нас моментів на полі – у деяких відрізках матчів з Австралією та Нідерландами нам довелося дуже важко. І не хотілося б повторювати той досвід. Але в матчах плей-офф треба налаштовувати себе на те, що поєдинок може виявитися дуже важким і піти не за потрібним сценарієм – наприклад, якщо доведеться відіграватися.

Ми маємо бути готові, маємо не підвести себе, як це було з Нідерландами. У нас вже є план на гру з Хорватією, є ідеї, як протистояти їх силі. Але насамперед потрібно думати лише про свою гру і про те, як потім Аргентина зможе відсвяткувати перемогу, – резюмував Тальяфіко.

13 грудня 2022 09:54







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Усі фінали чемпіонатів світу (1930 – 2022)

 

31 грудня 2023 09:46

Енцо, Беллінгем, Гвардіол, Лівакович та інші. Куди перейдуть найкращі гравці ЧС-2022?

 

30 грудня 2022 14:05

Новий формат чемпіонату світу. Чого чекати?

 

30 грудня 2022 14:02