Сьогодні 8 вересня 2024 р.

«Я мушу знищити друга». Мбаппе передбачив зустріч із Марокко до ЧС

Сьогодні, 14 грудня, о 21:00 за київським часом відбудеться другий півфінал чемпіонату світу в Катарі Франція - Марокко. У ньому один проти одного зіграють футболісти «ПСЖ» Кіліан Мбаппе (Франція) та Ашраф Хакімі (Марокко). Перед матчем у соцмережах завірусилося дивовижне відео за участю двох футболістів, зняте задовго до ЧС.

Під час поїздки «ПСЖ» до Катару нападник збірної Франції Кіліан Мбаппе передбачив своєму партнерові по команді, захиснику Ашрафу Хакімі, як складеться для них обох чемпіонат світу. Прогулюючись стадіоном «Едьюкейшн Сіті» у формі парижан разом із марокканцем, форвард заявив: «Ми сьогодні тут, на стадіоні «Едьюкейшн Сіті». Тут круто. 40 тисяч сюди прийдуть на матч Франція – Туніс. Сподіваюся, ми переможемо і гратимемо з Марокко. І я мушу знищити мого друга…»

Хакімі не залишив слова нападаючого збірної Франції поза увагою і наприкінці його виступу додав: «Я його винесу». Мбаппе засміявся після заяви Ашрафа, а захисник зло посміхнувся. "Моє серце буде розбите, але це футбол!" – додав наприкінці Кіліан. Мбаппе мав рацію лише частково – Франція потрапила на Марокко, але програла Тунісу (0:1) у групі на стадіоні «Едьюкейшн Сіті», на який прийшли 43 627 глядачів.

Півфінал між Францією та Марокко пройде на стадіоні «Ель-Байт», який вміщує 68 895 глядачів. Перед матчем гравці обох збірних перекинулися словами. «Незабаром побачимося, друже», — написав Хакімі у себе в соцмережах, адресувавши звернення нападаючому, а Мбаппе відреагував на пост, відправивши повідомлення з трьома емодзі серця.

Цікаво, що Мбаппе та Хакімі діятимуть на одному фланзі. Форвард збірної Франції весь матч із Англією мучив ліворуч в атаці правого захисника Кайла Волкера. Тепер він має дуель зі своїм партнером з «ПСЖ» і найдорожчим гравцем Марокко (€65 млн). Крім Хакімі, на правому фланзі у марокканців грає Хакім Зієш, який на цьому чемпіонаті світу вже створив чимало проблем супернику: забив Канаді та зробив гольову передачу з Бельгією.

14 грудня 2022 17:53







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Усі фінали чемпіонатів світу (1930 – 2022)

 

31 грудня 2023 09:46

Енцо, Беллінгем, Гвардіол, Лівакович та інші. Куди перейдуть найкращі гравці ЧС-2022?

 

30 грудня 2022 14:05

Новий формат чемпіонату світу. Чого чекати?

 

30 грудня 2022 14:02