Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Німеччина, 30-й тур. Бохум – Боруссія Д 1:1. Дортмунд сенсаційно втрачає очки

«Бохум» і дортмундська «Боруссія» відкрили програму 30-го туру чемпіонату Німеччини. «Боруссія» тиждень тому сенсаційно стала лідером Бундесліги за п’ятьтурів до завершення сезону, випередивши «Баварію» на один пункт. От він – шанс нарешті перервати 10-річну гегемонію Мюнхена в чемпіонаті. Втім, для початку підопічним Терзича потрібно було обігрувати «Бохум» – борця за виживання.

Схоже, Дортмунд десь перегорів ще до стартового свистка. Вже на 5-й хвилині м'яч влетів у їхні ворота – Лосілла з лінії штрафного класно пробив у дальню дев'ятку. На щастя гостей, вони тут же відігралися. Алле не влучив по м'ячу після прострілу Малена, але Адейємі заніс його у сітку. Обмін голами ще до 10-ї хвилини.

У середині тайму Адейємі міг вивести Дортмунд уперед, але змарнував обидва моменти – точність підвела німецького нападника. Але й «Бохум2 міг забити перед перервою – «Боруссії» пощастило. Перший тайм завершився миром – 1:1. Команда Терзича могла звинувачувати лише себе. Дортмунд запізно увімкнувся у гру, а кілька хороших моментів реалізувати не зумів.

По перерві моментів стало значно менше. «Бохум» впевнено тримав нічию. Терзич кинув у гру Мукоко і Ройса, який днями підписав новий контракт з клубом. І тут же заміна ледь не зіграла – Марко віддав на Мукоко, удар якого парирував Ріманн. Він же врятував «Бохум» після удару Беллінгема. Мален міг забити гол року ударом скорпіона – повз дальню стійку.

Зрештою, «Бохум» втримав прийнятні для себе 1:1. Гол Хуммельса на 90-й хвилині скасували через офсайд. «Боруссії» для чемпіонства треба було виграти п’ять матчів, але команда Терзича спіткнулася вже у першому. «Баварія» у випадку перемоги над «Гертою» в неділю обійде Дортмунд на один бал і поверне собі лідерство. Поки ж «джмелі» відірвалися від мюнхенців на два очки.

БОХУМ – БОРУССІЯ Д – 1:1
Голи:
Лосілла (5) – Адейємі (7).
Бохум: Ріманн, Гамбоа (Янко, 78), Машович, Ордець, Соарес (Стафілідіс, 85), Остерхаге (Кунде, 85), Лосілла, Асано (Цоллер, 78), Штегер, Антві-Аджей, Гофман (Брошинськи, 70).
Боруссія Д: Кобель, Руерсон (Вольф, 88), Зюле, Гуммельс, Геррейру, Беллінгем, Джан, Брандт (Ройс, 74), Мален (Модест, 88), Алле (Мукоко, 73), Адейємі (Рейна, 81).
Попередження: Соарес (30) – Адеїмі (43), Алле (43).

28 квітня 2023 23:42







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Німеччина, 2-й тур. Баварія – Фрайбургю Огляд матчу

 

01 вересня 2024 21:35

Німеччина, 1-й тур. Вольфсбург – Баварія. Огляд матчу

 

25 серпня 2024 21:17

Німеччина, 1-й тур. Боруссія Д – Айнтрахт. Огляд матчу

 

24 серпня 2024 22:31