Сьогодні 8 вересня 2024 р.

«Лейпциг» розгромив «Фрайбург» і втретє поспіль вийшов у фінал Кубку Німеччини

Сьогоднішня зустріч між «Лейпцигом» та «Фрайбургом» стала повторенням фіналу попереднього Кубка Німеччини. Рік тому «бики» виграли трофей у серії пенальті, а тепер вдалося здолати «Фрайбург» значно легше.

Саксонці забили два швидкі голи. Ольмо відкрив рахунок, замкнувши подачу з флангу. А через хвилину виступив у ролі асистента – підіграв Хенріксу, який підключився в атаку через центр.

Наприкінці першого тайму іспанець продовжив свої подвиги та оформив ще дві результативні передачі. Дані створив момент для Собослая (угорець відсвяткував у стилі Роналду), після чого знайшов у штрафному майданчику вільного Нкунку.

«Лейпциг» відвантажив чотири голи та зняв питання про фіналіста, однак ускладнив собі життя. Гвардіол збив Шаллая, який виходив сам на сам з голкіпером, і отримав червону картку. Саксонцям довелося догравати в меншості.

У вболівальників «Фрайбурга» здали нерви. Після грубого зіткнення Кюблера з Орбаном і сутички з Бласвіхом домашні фани кинули в суперників монетою. Монета прилетіла в голову Андре Сілві. На щастя, обійшлося без крові.

«Фрайбург» доклав зусиль, щоб повернути інтригу, однак спромігся забити лише гол престижу. Собослай встановив підсумковий рахунок з пенальті. Вже в суботу команди знову зустрінуться в рамках Бундесліги. Той матч буде навіть важливішим з огляду на боротьбу за Лігу чемпіонів.

«Лейпциг» втретє поспіль вийшов у фінал Кубка Німеччини. Титульний матч відбудеться 3 червня на «Олімпіаштадіоні» в Берліні. Суперником «биків» стане переможець пари «Штутгарт» – «Айнтрахт».

Кубок Німеччини, півфінал


ФРАЙБУРГ – РБ ЛЕЙПЦИГ – 1:5
Голи:
Грегорич (75) – Ольмо (13), Хенрікс (14), Собослай (37, 90+7, з пенальті), Нкунку (45+1).
Фрайбург: Флеккен, Кюблер, Гінтер, Лінгарт, Сідійя (Гріфо, 20), Доан (Шаллаї, 46), Еггештайн (Кейтель, 46), Гефлер, Гюнтер (Вайсхаупт, 79), Грегорич, Гелер (Петерсен, 76).
РБ Лейпциг: Бласвіх, Хенрікс, Орбан, Гвардіол, Гальстенберг (Раум, 61), Лаймер (Діалло, 87), Айдара, Собослай, Вернер (Поульсен, 79), Ольмо (Клостерман, 61) ,Нкунку (Сімакан, 61).
Вилучення: Гвардіол (58).

2 травня 2023 23:50







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Німеччина, 2-й тур. Баварія – Фрайбургю Огляд матчу

 

01 вересня 2024 21:35

Німеччина, 1-й тур. Вольфсбург – Баварія. Огляд матчу

 

25 серпня 2024 21:17

Німеччина, 1-й тур. Боруссія Д – Айнтрахт. Огляд матчу

 

24 серпня 2024 22:31