Сьогодні 20 вересня 2024 р.

Німеччина, 1-й тур. Боруссія Д – Айнтрахт 2:0. Вдалий старт Шахіна

Завершав суботній вечір центральний матч дня на «Сігнал Ідуна Парк» у Дортмунді, де місцева «Боруссія» приймала «Айнтрахт». 

Обидві команди минулий сезон завершили на п'ятій і шостій сходинках відповідно і мали далекосяжні плани на нову першість

Вже на 5-й хвилині гості ледь не вийшли вперед – Екітіке після розіграшу кутового був першим на м'ячі, але пробив повз праву стійку. Забітцер в середині тайму відповів потужним пострілом, але Трапп у стрибку відвів загрозу.

«Айнтрахт» тривалий час буквально жив на половині поля суперника, однак на останніх хвилинах тайму притиснувся до своїх воріт, навіть не намагаючись атакувати. «Джмелі» намагались витиснути максимум з такої переваги: чудовий шанс змарнував Брандт, пробиваючи з гострого кута воротарського – Трапп знову врятував.

Після відпочинку Мармуш втік на побачення з Кобелем, але не зміг переграти кіпера «Боруссії». На 71-й хвилині «Айнтрахт» мав чи не найкращий момент у матчі, але Шаїбі дивом не влучив з метра у порожні ворота.

У відповідь «Боруссія» забила: Байноу-Гіттенс отримав передачу на лівому фланзі, протягнув до штрафного, хитнув захисника і з гострого кута закрутив під поперечину у дальню дев'ятку. Вже у доданий час автор першого гола втік на побачення з Траппом і пробив останньому поміж ніг. Чудова заміна від Нурі Шахіна і перший дубль від форварда молодіжної збірної Англії (яка, до слова, є суперником «синьо-жовтих» по групі у боротьбі за вихід на Євро-2025).

БОРУССІЯ Д – АЙНТРАХТ Ф – 2:0
Голи:
Байно-Гіттенс (72, 90+3).
Боруссія: Кобель, Антон, Зюле, Шлоттербек, Р'єрсон, Джан (Нмеча, 81), Гросс, Мален (Байно-Гіттенс, 59), Забітцер (Рейна, 81), Брандт (Бенсебаїні, 85), Адеємі (Беєр, 59).
Айнтрахт: Трапп, Крістенсен, Кох, Тута, Теат (Нкунку, 69), Скірі, Ларссон, Мармош (Матанович, 69), Гьотце (Гойлунн, 77), Шаїбі (Узун, 78), Екітіке (Кнауфф, 78).
Попередження: Скірі (86).

24 серпня 2024 21:35







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Німеччина, 3-й тур. Боруссія Д – Гайденгайм. Огляд матчу

 

14 вересня 2024 14:36

Німеччина, 2-й тур. Баварія – Фрайбургю Огляд матчу

 

01 вересня 2024 21:35

Німеччина, 1-й тур. Вольфсбург – Баварія. Огляд матчу

 

25 серпня 2024 21:17