Сьогодні 19 вересня 2024 р.

Німеччина, 18-й тур. Лейпциг – Байєр 2:3. Лідер зміцнює позиції

«Байєр» у божевільній перестрілці дотис «Лейпциг» – перемога у доданий час зміцнила лідерство «фармацевтів».

Центральний матч 18-го туру відбувся на «Ред Булл Арені» між «Лейпцигом» та «Байєром». Господарі в останніх іграх здобували очки з поперемінним успіхом і балансували у зоні Ліги чемпіонів, в той час, як леверкузенці продовжували йти без поразок, очолюючи турнірну таблицю Бундесліги.

Перший тайм пройшов за рівної боротьби і ознаменувався 4 ударами у площину воріт. Підопічні Марко Розе з перших секунд кинулись атакувати суперника і дуже швидко досягли успіху – Хаві Сімонс вже на 7-й хвилині відкрив рахунок. За мить Шешко ледь не подвоїв перевагу «биків» – сфера пролетіла повз ліву стійку. Далі команди, немов мисливці, вичікували на помилку один одного, але на перерву пішли за мінімальної переваги господарів.

Одразу після відпочинку «Байєр» вирівняв становище – до прострілу Грімальдо з лівого флангу ніхто з захисників не дотягнувся і Телла легко замкнув у сітку на дальній стійці. На 55-й хвилині лише реакція Бласвіха врятувала «Лейпциг» після удару Вірца у дальній кут – м'яч пішов за межі поля. Піжонський розіграш кутового від «Байєра» завершився перехопленням м'яча, стрімкою контратакою, розрізним пасом від Ольмо і голом Опенди – 2:1.

Не минуло і 10 хвилин, як «фармацевти» відповіли «бикам» стандартом – Вірц відволік увагу оборонців, Та першим відгукнувся на подачу з кутового і відновив статус-кво.

Пристрасті розпалювались і арбітру довелось гасити емоції жовтими картками. Вже у доданий час «Байєр» зумів витиснути максимум з чергового кутового – Інкап'є прийняв навісну передачу і влучно пробив у ліву дев'ятку.

Прикра поразка «Лейпцига» залишила його на 4-й сходинці з 33-ма очками. «Байєр» набрав 48 пунктів і впевнено очолює Бундеслігу.

ЛЕЙПИЦГ – БАЙЄР – 2:3
Голи:
Сімонс (7), Опенда (56) – Тела (47), Та (63), Інкап'є (90+1).
Лейпциг: Бласвіх, Сімакан (Генрікс, 74), Клостерманн, Лукеба, Раум, Шлагер, Зайвальд (Кампль, 74), Ольмо (Баумгартнер, 74), Сімонс (Елмаз, 84), Опенда, Шешко (Поульсен, 74).
Байєр: Градецьки, Станішич, Та, Інкап'є, Фрімпонг (Телла, 31), Паласіос, Джака, Грімальдо, Гофманн, Вірц, Шик.
Попередження: Сімонс (71), Шлагер (87) – Та (11), Хабі Алонсо (34), Станішич (38), Вірц (66).


20 січня 2024 21:48







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Німеччина, 3-й тур. Боруссія Д – Гайденгайм. Огляд матчу

 

14 вересня 2024 14:36

Німеччина, 2-й тур. Баварія – Фрайбургю Огляд матчу

 

01 вересня 2024 21:35

Німеччина, 1-й тур. Вольфсбург – Баварія. Огляд матчу

 

25 серпня 2024 21:17