Сьогодні 8 вересня 2024 р.

«Мілан», «Баварія», «Тоттенгем» і «Наполі» прагнуть забрати лідера «Дженоа»

Захисник «Дженоа» Раду Дрегушін надзвичайно близький до переходу в значно сильніший клуб.

Румунський центрбек став одним із відкриттів першої половини сезону. Все іде до того, що далі «Дженоа» доведеться грати без одного зі своїх лідерів. У запрошенні Раду Дрегушіна зацікавлені «Мілан», «Баварія», «Тоттенгем» і «Наполі».

Найслабші позиції в італійських клубів. «Партенопейці» не готові конкурувати фінансово. Натомість «россонері» могли розраховувати лише на те, що «Дженоа» погодиться включити в угоду Лоренцо Коломбо, повідомляє Джанлука Ді Марціо. Грошима «Мілан» може заплатити лише половину з того, що пропонують інші.

Дуже сильна позиція «Баварії», яка може виплати суму трансферу тут і зараз. Однак, за інформацією Фабріціо Романо, фаворитом у боротьбі за Раду Дрегушіна став «Тоттенгем». Лондонці запропонували «Дженоа» гарантовані 25 мільйонів євро і ще 5 млн. бонусів, також до Генуї на правах оренди до кінця сезону має вирушити правий захисник «шпор» Джед Спенс.

Контракт Раду Дрегушіна з «Дженоа» розрахований до 2027 року. В поточному сезоні він зіграв у 22 матчі, забивши два голи та віддавши один асист. Слід зауважити, що 20% від суми трансферу румуна отримає «Ювентус», який влітку продав «грифонам» права на гравця за 5,5 млн. євро.

9 січня 2024 12:15







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Італія, 3-й тур. Ювентус – Рома. Огляд матчу

 

02 вересня 2024 00:35

Італія, 3-й тур. Лаціо – Мілан. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 08:51

Італія, 3-й тур. Інтер – Аталанта. Огляд матчу

 

31 серпня 2024 08:00