Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Президент «Салернітани» скасував звільнення тренера

Давиде Нікола повернувся на тренерський місток «Салернітани» за 48 годин після звільнення.

Нікола було звільнено з посади головного тренера «Салернітани» після поразки в Серії А від «Аталанти» з рахунком 2:8. Клуб офіційно оголосив про його відставку у понеділок, 16 січня. Але згодом з'ясувалося, що тренер отримав другий шанс.

«Скажу правду. Вчора мені зателефонував президент Данило Ієрволіно. У своїй доброзичливій манері він пояснив причини свого рішення, яке він прийняв із гіркотою, але яке мав прийняти після огидної гри в Бергамо проти «Аталанти».

Я взяв на себе всю відповідальність за цю тяжку поразку. Тому що я вірю в цю команду, у людей, які її складають, у велику спільноту, яка стоїть за нею.

Я щосили просив президента переглянути рішення про відставку, знаючи, що це зачепить струни людської душі, яка має глибоку чутливість до розуміння і дуже хоче побудувати інший футбол. Тому що я люблю Салерно і сліпо вірю у цей проект. Це люди, з якими я не хочу розлучатися.

Щіро дякую президентові за те, що він подзвонив мені, це демонстрація того, що новий футбол – це футбол пристрасті та серця, – і за це я хочу відплатити йому довірою з усією моєю силою та з усією пристрастю, яка в мене є. Зі спортивним керівництвом на чолі з Морганом Де Санктісом, якому я дякую за посередництво, без якого ця операція була б неможлива, на нас чекають тижні напруженої роботи для досягнення наших цілей», – написав Нікола в соцмережах.

19 січня 2023 14:52







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Італія, 3-й тур. Ювентус – Рома. Огляд матчу

 

02 вересня 2024 00:35

Італія, 3-й тур. Лаціо – Мілан. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 08:51

Італія, 3-й тур. Інтер – Аталанта. Огляд матчу

 

31 серпня 2024 08:00