Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Італія, 38-й тур. Торіно – Інтер 0:1. З гарним настроєм на «МанСіті»

Глобально це був матч без турнірного значення. Так, «Інтер» зберігав шанси стати другим, але це не принесе жодних спортивних дивідендів – лише додаткові 2,6 млн. євро призових. Для «Торіно» реально сезон завершився ще кілька турів тому. «Бики» фінішували в середині таблиці.

Попередній абзац чітко описує, чого слід було очікувати від гри. Ніхто особливо не намагався форсувати події та боротися за перемогу всіма силами. Міланці готуються до фіналу Ліги чемпіонів, тому Сімоне Індзагі ротував склад і, вочевидь, попросив підопічних зайвий раз не ризикувати здоров'ям.

Втім, різниці в класі вистачило, щоб і за таких умов тримати ситуацію під контролем. «Інтер» виграв перший тайм завдяки розкішному голу Брозовича. Ще можна пригадати момент Лукаку після сольного проходу – це все. «Торіно», схоже, беріг сили на другий тайм, адже після перерви саме «гранатові» діяли першим номером. Щонайменше Карамо та Санабрія могли і повинні були зрівнювати. Їм відповів Джеко (навіть у стійку влучив).

Зрештою, фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу гостей. «Інтер» не залишив варіантів «Лаціо», якому, щоб повернутися на друге місце, неодмінно потрібно обіграти «Емполі». «Торіно» залишився дев'ятим, але може опуститися на 11-ту сходинку.

ТОРІНО – ІНТЕР – 0:1
Гол:
Брозович (37).
Торіно: В.Мілінкович-Савич, Буонджорно, Схуурс, Родрігес (Карамо, 57), Сінго (Пеллегрі, 81), Ілич (Сек, 81), Ф.Річчі (Лінетті, 57), Войвода (Айна, 57), Міранчук, Влашич, Санабрія.
Інтер: Ханданович (Кордас, 65), Дарміан, Де Фрай, А.Бастоні (Ачербі, 65), Думфріз, Гальярдіні, Чалханоглу (Барелла, 55), Брозович, Гозенс (Белланова, 74), Лукаку, Лаутаро Мартінес (Джеко, 55).
Попередження: Сінго (58) – Чалханоглу (50), Гозенс (68).

3 червня 2023 21:39







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Італія, 3-й тур. Ювентус – Рома. Огляд матчу

 

02 вересня 2024 00:35

Італія, 3-й тур. Лаціо – Мілан. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 08:51

Італія, 3-й тур. Інтер – Аталанта. Огляд матчу

 

31 серпня 2024 08:00