Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Італія, 30-й тур. Болонья – Салернітана 3:0

Перемога у попередньому турі вивела «Болонью» на 54 очки. Стільки ж, скільки набрала за весь попередній, цілком успішний сезон. Перемога, щоправда, вийшла натужною. Лише в останні хвилин 20 вдалося увімкнутися і дотиснути «Емполі», забивши на 94-ій хвилині. А перед цим відбулася поразка від «Інтера». Тобто «россоблу» після шести перемог поспіль дещо застрягли.

Сьогодні вони також зовсім не грали блискуче. Попри 70 відсотків володіння м'ячем. В межах штрафного майданчика не створили практично нічого. Могли пропустити. Але сьогодні суперником була розвалена в пилюку «Салернітана», беззаперечно остання команда ліги. З четвертим тренером у сезоні – Стефано Колантуоно. Таку перемогти не склало труднощів.

Фавориту вистачило двох класних дальніх ударів. Вінгер Орсоліні трохи змістився з правого флангу і лівою ногою закрутив в дальній кут, Вінгер Салемакерс трохи змістився з лівого і потужно пробив правою в дальній. Щоправда, одразу після першого голу Сіми вискочив віч-на-віч і міг зрівняти. Воротар Равалья врятував. Господарі ще втрачали м'ячі в обороні, але встигали вибити.

В другому таймі цікавого було мало. Господар Ндой не спромігся замкнути з центру штрафного, гість Чауна в контратаці трохи не влучив. Равалья вискочив з воріт і зняв м'яча з ноги Кандреви. А в доданий час Лікоянніс та Салемакерс обігралися, причому останній зіграв п'ятою, і перший спокійно пробив низом.

Слід зазначити, що понад годину «Болонья» грала без лідера своєї атаки Зіркзеє. Він був не зовсім здоровий і вийшов на заміну лише на 64-й хвилині.

Підопічні Тьяго Мотти на четвертому місці і лише у двох очках позаду «Ювентуса». Випереджають «Рому» на шість очок та «Аталанту» – на сім. Хоча ці двоє ще мають матч в запасі.

БОЛОНЬЯ – САЛЕРНІТАНА – 3:0
Голи:
Орсоліні (14), Салемакерс (44), Лiкояннiс (90+1).

1 квітня 2024 16:37







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Італія, 3-й тур. Ювентус – Рома. Огляд матчу

 

02 вересня 2024 00:35

Італія, 3-й тур. Лаціо – Мілан. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 08:51

Італія, 3-й тур. Інтер – Аталанта. Огляд матчу

 

31 серпня 2024 08:00