Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Гроссо може замінити Аллегрі в «Ювентусі»

La Repubblica припускає, що тренер Фрозіноне Фабіо Гроссо може відправитися в Турин замість Массіміліано Аллегрі в «Ювентусі».

Поразка «Бьянконері» від «Мілана» з рахунком 0:1 у неділю підтвердила, що клуб не фінішує в четвірці кращих цього сезону, а це означає, що вони не братимуть участі в Лізі чемпіонів наступного сезону. Це катастрофічний результат для клубу, який тепер очікує кардинальних змін влітку.

Однією людиною, чиє майбутнє в «Ювентусі» під великим сумнівом, є Аллегрі; італійський тренер не справив особливого враження після повернення на свій другий період, і багато хто сподівається побачити його відхід в найближчі місяці, прагнучи побачити початок нової ери в столиці П'ємонту.

Як припускає La Repubblica, «Ювентус» серйозно розглядає можливість звільнити Аллегрі влітку, незважаючи на те, що він все ще має контракт з клубом до 2025 року з зарплатою близько 7 мільйонів євро за сезон.

Одним із тренерів, якого вони розглядають для командного призначення, є Гроссо, який повернув «Фрозіноне» до Серії А завдяки своїй вражаючій роботі у другому дивізіоні цього сезону.

29 травня 2023 17:43







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Італія, 3-й тур. Ювентус – Рома. Огляд матчу

 

02 вересня 2024 00:35

Італія, 3-й тур. Лаціо – Мілан. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 08:51

Італія, 3-й тур. Інтер – Аталанта. Огляд матчу

 

31 серпня 2024 08:00