Сьогодні 16 вересня 2024 р.

Де Россі: «Нам потрібно краще обслуговувати Довбика»

Головний тренер «Роми» Даніеле Де Россі після поразки від «Емполі» (1:2) у 2-му турі Серії А розповів, що потрібно змінити команді, щоб покращити гру.

– Можливо, «Ромі» варто було більше зосередитися на грі на флангах, особливо з огляду на те, що у вас є такий центрфорвард, як Довбик, який, здається, більше боровся за м’ячі і не отримував подач з флангів.
– Так, безумовно. Їхні флангові захисники створювали нам проблеми. Я згоден, що Артему потрібні верхові м’ячі та передачі на простір. Йому потрібне підкріплення в центрі поля, тому що якщо він один займає цю зону, йому стає неможливо знайти потрібний простір.

Це стосується і білдапу, особливо коли він знаходиться спиною до воріт в останній третині поля. Ми бачили багато моментів, коли він грав за «Жирону», де він притримував м’яч і робив скидки на партнерів по команді, щоб вони били з-меж штрафного майданчика. Я думаю, що він зробив це кілька разів сьогодні.

Нам потрібно краще його обслуговувати, краще тренуватися і зробити багато речей, які можуть призвести до покращення гри, – цитує Де Россі клубна прес-служба.

27 серпня 2024 11:45







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Італія, 4-й тур. Монца – Інтер. Огляд матчу

 

16 вересня 2024 01:00

Італія, 4-й тур. Кальярі – Наполі. Огляд матчу

 

16 вересня 2024 00:04

Італія, 4-й тур. Дженоа – Рома. Огляд матчу

 

15 вересня 2024 15:35