Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Італія, 20-й тур. Наполі – Рома 2:1. Ураган з Півдня

«Наполі» продовжує торувати шлях до чемпіонства. «Рома» у разі перемоги могла б наздогнати «Інтер», який іде другим, проте команда Лучан Спаллетті залишила «вовків» на шостій позиції.

Протягом усієї зустрічі господарі діяли солідніше і впевненіше, а їхня звитяга, попри перевагу в лише один м’яч, виглядає закономірною.

«Наполі» швидко відкрив рахунок. Хвічі Кварацхелія, який повернувся на поле, подолавши грип, видав фантастичну передачу на Віктора Осімхена, а нігерієць, прийнявши м’яч на груди, опустив його на коліно, а поті увігнав під поперечину. Фантастика!

По перерві «Рома», яка провела дуже пасивний перший тайм, трішки отямилась, подала ознаки життя і зрештою завдяки вдачі Стефана Ель-Шаараіві, який вийшов на заміну, відновила перевагу. Проте нинішній «Наполі» це щось із чимось. У лавах неаполітанців знайшовся свій «джокер» – Джованні Сімеоне. Лише через 10 хвилин після своєї появи на полі аргентинець відгукнувся на пас Пйотра Зелинськи та увігнав м’яча у ліву від голкіпера дев’ятку.

Шалена команда з півдня Італії здобула п’ятнадцяту перемогу у шістнадцяти останніх турах, а нинішній відрив підопічних Саллетті від «Інтера» складає вже 12 балів. І як їх зупинити?!

НАПОЛІ – РОМА 2:1
Голи:
Осімхен (17), Сімеоне (86) – Ель-Шаараві (75).
Наполі: Мерет, Ді Лоренцо, Ррахмані, Кім, Руй (Олівейра, 69), Лоботка, Ангісса, Зелинськи (Ндомбеле, 90+2), Лосано (Сімеоне, 76), Кварацхелія (Ельмас, 69), Осімхен (Распадорі, 76).
Рома: Патрісіу, Манчині, Смоллінг, Ібаньєс, Матич, Крістанте (Вольпато, 89), Залевськи, Спінаццола (Ель-Шаараві, 46), Дібала, Пеллегріні, Абрахам (Белотті, 73).

Турнірна таблиця

29 січня 2023 23:52







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Італія, 3-й тур. Ювентус – Рома. Огляд матчу

 

02 вересня 2024 00:35

Італія, 3-й тур. Лаціо – Мілан. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 08:51

Італія, 3-й тур. Інтер – Аталанта. Огляд матчу

 

31 серпня 2024 08:00