Сьогодні 16 жовтня 2024 р.

«Ювентус» планує взимку орендувати форварда «Ренна»

Трансферна сага під назвою «бажання «Ювентуса» забезпечити альтернативу Душану Влаховичу в атаці», як і раніше, триває і навіть не думає закінчується. За даними Tuttosport, наступна трансферна мета для футбольного директора туринського клубу Крістіано Джунтолі – 22-річний центрфорвард «Ренна» і молодіжної збірної Франції Арно Калімуендо.

Основна ідея Джунтолі наразі, як повідомляє TuttoMercatoWeb, спробувати орендувати Арно в зимове трансферне вікно – і не так важливо, з опцією або зобов'язанням викупу чи без нього. Головне – щоб в атаці «бьянко-нері» з'явилася гідна альтернатива Влаховичу, на випадок травм або недостатніх фізичних кондицій Душана. А стане Калімуендо гідним наступником або конкурентом Душана за місце в складі – все залежить від форми Арно.

На користь варіанту з Калімуендо – вихованцем «Парі Сен-Жермен», який з 10 років займається в Академії паризького клубу, говорить досвід спільної роботи з Тьяго Моттою в юніорській команді «ПСЖ» (U19). В основному складі «ПСЖ» 22-річний Арно дебютував у серпні 2020 року, а потім поїхав в оренду в «Ланс», де у своєму першому сезоні на рівні Ліги 1 забив 7 голів у 28 матчах, а в другому – 12 голів у 32 поєдинках у чемпіонаті Франції.

Проте, навіть цієї статистики виявилося недостатньо для повернення до Парижа – «ПСЖ» за двадцять мільйонів євро продав Калімуендо в «Ренн», де Арно одразу розглядався як одна з основних атакувальних опцій. Минулого сезону на рахунку форварда молодіжної збірної Франції – 15 голів у 41 матчі за бретонців у всіх турнірах (Ліга 1, Кубок Франції, Ліга Європи), а в 30 поєдинках французького чемпіонату Арно відзначився сім разів і віддав п'ять асистів. Поточний сезон Калімуендо розпочав із трьох голів у шести матчах у Лізі 1 – таким чином, форвард і потрапив «на олівець» скаутів і спортивного відділу «Ювентуса».

14 жовтня 2024 22:37







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Італія, 7-й тур. Монца – Рома. Огляд матчу

 

06 жовтня 2024 21:15

Італія, 7-й тур. Інтер – Торіно. Огляд матчу

 

06 жовтня 2024 00:33

Італія, 7-й тур. Аталанта – Дженоа. Огляд матчу

 

05 жовтня 2024 21:40