Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Де Врей увійшов у шорт-лист «Аль-Іттіхада»

Захисник «Інтера» Стефан де Врей увійшов у шорт-лист «Аль-Іттіхада». Клуб Саудівської Аравії готовий надати захиснику збірної Нідерландів необхідну суму за контрактом. «Нерадзуррі» мають намір виручити за трансфер 15 мільйонів євро.

Де Врей перейшов у «Інтер» з «Лаціо» у 2018 році. У складі «неррадзурі» захисник став дворазовим чемпіоном Італії, двічі виграв національні Кубок та Суперкубок, а також дійшов до фіналу Ліги чемпіонів.

«Інтер» минулого сезону завоював Скудетто – команда Сімоне Індзагі фінішувала першою з відривом у 19 очок від найближчого переслідувача в особі «Мілана».

«Аль-Іттіхад» минулого сезону посів 5-е місце за підсумками чемпіонату Саудівської Аравії, залишившись без попадання в азіатську Лігу чемпіонів.

Раніше повідомлялося, що «Аль-Іттіхад» має намір змінити головного тренера, запросивши на зміну аргентинцю Марсело Гальярдо наставника збірної Хорватії Златко Далича, а також про інтерес саудівського клубу до форварда «Аталанти» Адемола Лукмана та захисника збірної Бельгії Артюра Теата.

5 липня 2024 23:44







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Італія, 3-й тур. Ювентус – Рома. Огляд матчу

 

02 вересня 2024 00:35

Італія, 3-й тур. Лаціо – Мілан. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 08:51

Італія, 3-й тур. Інтер – Аталанта. Огляд матчу

 

31 серпня 2024 08:00