Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Італія, 28-й тур. Болонья – Інтер 0:1

«Болонья» виграла шість попередніх матчів. Це друга найдовша подібна серія в чемпіонаті Італії. Кращі результати демонструє лише лідер. «Інтер» взагалі після Нового року виключно перемагав – 12 матчів у всіх турнірах. Як і торік, боротьба за Скудетто вже в березні стала формальністю.

Через чотири дні міланці мають провести матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти «Атлетико», тож Сімоне Індзагі дав відпочити кільком лідерам. Однак «Болонья» доволі складний суперник, тому ротація була обмеженою. В запасі гру почали Лаутаро, Дімарко і Павар. Усі інші провідні гравці опинилися в стартовому складі.

Головна перевага системи Сімоне Індзагі, що вона не залежить від виконавців. Якою б не була Болонья (на своєму полі цього сезону програла лише «Мілану»), а стримувати такий «Інтер» не могла. За пів години на ударних позиціях опинялися Алексіс, Дарміан і Барелла. Скорупскі здійснив кілька складних сейвів. Саме польський голкіпер був головною причиною, чому рахунок не відкрили.

«Болонья» огризнулася аж на 36-й хвилині. З ударом Фергюсона не без проблем впорався Зоммер, а добивання від Салемакерса виявилося неточним. Буквально в наступній атаці Інтер забив. Гол створили центральні захисники, які сьогодні сміливо йшли вперед. Бастоні подав з лівого флангу, а Біссек класно увірвався за спини суперників і ефектно переправив м'яч у сітку.

«Болонья» могла відігратися на старті другого тайму. Хвилина хаосу завершилася тим, що Пош підібрав м'яч і потужно пробив у дальній кут воріт гостей – зовсім трохи не влучив. Класний початок тайму, але після цього було пів години інертності. Аж на 78-й хвилині після перехоплення на чужій половині Зіркзеє мав зрівнювати. Нідерландець бив з меж штрафного, але Зоммер і тут врятував.

Зрештою, «Інтер» дуже грамотно оберігав здобутий результат і продовжив переможну серію до 13-ти матчів. Щонайменше до завтра відрив від другого місця становитиме 18 очок. З таким темпом команда Сімоне Індзагі вже в середині квітня може оформити чемпіонство. «Болонья» ж програла вперше за два місяці, але поки залишається на четвертому місці.

БОЛОНЬЯ – ІНТЕР – 0:1
Гол:
Біссек (37).
Болонья: Скорупські, Пош, Беукема, Лукумі, В.Крістіансен, Фройлер, Ебішер (Моро, 69), Фергюсон, Одгор (Орсоліні, 79), Зіркзеє (Кастро, 79), Салемакерс (Ндой, 74).
Інтер: Зоммер, Біссек, Ачербі, А.Бастоні, Дарміан, Чалханоглу (Асллані, 61), Барелла (Клаассен, 80), Мхітарян (Фраттезі, 61), Аугусто (Думфріз, 46), Тюрам (Арнаутович, 66), Алексіс Санчес.
Попередження: Зіркзеє (25), Фройлер (48) – Клаассен (81).

9 березня 2024 21:03







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Італія, 3-й тур. Ювентус – Рома. Огляд матчу

 

02 вересня 2024 00:35

Італія, 3-й тур. Лаціо – Мілан. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 08:51

Італія, 3-й тур. Інтер – Аталанта. Огляд матчу

 

31 серпня 2024 08:00