Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Аллегрі звільнено з посади головного тренера «Ювентуса»

Офіційний сайт «Ювентуса» повідомив про звільнення Массіміліано Аллегрі з посади головного тренера команди. 

З чуток, причиною дострокового звільнення Аллегрі став затяжний конфлікт із керівництвом «Ювентуса».  А ось як як звучить офіційна версія на сайті клубу:

«Звільнення відбулося через певну поведінку під час і після фіналу Кубка Італії, яке клуб вважав несумісним із цінностями «Ювентуса».

Завершується період співпраці, який розпочався у 2014 році, відновився у 2021 році та завершився після трьох останніх сезонів разом із фіналом Кубка Італії.

Клуб бажає Массиміліано Алегрі удачі в його майбутніх проектах», - сказано на офіційному сайті туринського клубу.

Нагадаємо, на 90+3-й хвилині фінального матчу Кубка Італії з «Аталантою» (0:1) Алегрі залишився вкрай незадоволеним тим, що арбітр матчу Фабіо Мареска не одразу зафіксував порушення на захиснику «Ювентуса» Бремері. Після цього італійський фахівець зірвав піджак, підбіг до резервного судді і почав кричати йому в обличчя, за що отримав червону картку.

Також повідомлялося, що після матчу в підтрибунному приміщенні Алегрі погрожував італійському журналісту Гвідо Вачаго, який представляє Tuttosport. Він погрожував йому розправитися, якщо видання «не писатиме правду».

Другий період правління Аллегрі в «Ювентусі» розпочався влітку 2021 року, проте вийшов набагато менш успішним, ніж перший – у 2014-2019 роках, коли було видобуто 11 трофеїв. Єдиний трофей, який виграв Аллегрі за минулі три роки – Кубок Італії-2024.

У поточному чемпіонаті Італії, за два тури до фінішу, «Юве» посідає 4 місце. До фінішу сезону команду доведе Паоло Монтеро, який тренував клубну команду U-19. Тим часом керівники Ювентуса продовжують працювати над підписанням контракту з коучем «Болоньї» Тіаго Моттою. Як пишуть ЗМІ, офіційна пропозиція вже надіслана.

17 травня 2024 19:25







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Італія, 3-й тур. Ювентус – Рома. Огляд матчу

 

02 вересня 2024 00:35

Італія, 3-й тур. Лаціо – Мілан. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 08:51

Італія, 3-й тур. Інтер – Аталанта. Огляд матчу

 

31 серпня 2024 08:00