Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Італія, 24-й тур. Рома – Інтер 2:4. На користь лідера

У центральному матчі туру «Рома» на своєму полі приймала лідера Серії А – «Інтер».

Ель-Шаараві вже на початку зустрічі бив під поперечину – Зоммер потягнув і перевів на кутовий. На 17-й хвилині міланці повели у рахунку – Ачербі головою влучно замкнув навісу з кутового у дальній кут. В середині тайму «Рома» отримала право на стандарт: Пеллегріні закинув сферу у штрафний прямо на голову Манчіні, який легко переправив м'яч у сітку.

«Інтер» кинувся атакували, але на останній хвилині тайму пропустив "у роздягальню": Пеллегріні протягнув сферу по центру і віддав ліворуч на Ель-Шаараві. Стефан увірвався у штрафний і під тиском Павара пробив у ближній кут – м'яч відбився від лівої стійки, влучив у праву і залетів у сітку.

Одразу по перерві Тюрам відновив статус-кво: Барелла пасом знайшов Дарміана на правому фланзі, той протягнув сферу і прострілив в район одинадцятиметрової – Маркус в дотик перевів у сітку.

Не минуло і десяти хвилин як Тюрам оформив дубль – француз знову випередив захисників після передачі Мхітаряна з лівого флангу (згодом гол перепишуть на Анхеліньо, приписавши іспанцю автогол).

За мить Павар завдав божевільного удару з далекої відстані – Патрісіу у стрибку не дотягнувся, але м'яч підступно влучив у стійку.

На 70-й хвилині Лукаку втік сам на сам з Зоммером, але не зумів переграти швейцарця, який кинувся бельгійцю в ноги. За мить Ромелу мав ще один шанс: вигравши боротьбу у Барелли він не зумів як слід влучити по м'ячу після навісу Спінаццоли.

Наприкінці зустрічі Зоммер знову врятував «Інтер» після гарматного удару Спінаццоли по центру. Вже у доданий час Бастоні поставив крапку у матчі, пробивши Патрісіу після прострілу Арнаутовича.

Перемога принесла підопічним Сімоне Індзагі 60 очок і закріпила на вершині турнірної таблиці, «Рома» з 38-ма балами залишилась п'ятою.

РОМА – ІНТЕР – 2:4
Голи:
Манчіні (28), Ель-Шаараві (44) – Ачербі (17), Тюрам (49), Анхеліньо (56, автогол), А.Бастоні (90+3).
Рома: Патрісіу, Карсдорп, Манчіні, Хюйсен, Анхеліньо (Спінаццола, 61), Крістанте (Бове, 61), Паредес, Лоренцо Пеллегріні (Залевськи, 76), Ель-Шаараві (Бальданці, 76), Дібала (Азмун, 87), Лукаку.
Інтер: Зоммер, Павар, Ачербі (Де Фрай, 63), А.Бастоні, Дарміан (Думфріс, 75), Чалханоглу, Барелла, Мхітарян, Дімарко (Аугусто, 75), Тюрам (Алексіс Санчес, 87), Лаутаро Мартінес (Арнаутович, 75).
Попередження: Манчіні (47), Хюйсен (90+1).

10 лютого 2024 21:07







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Італія, 3-й тур. Ювентус – Рома. Огляд матчу

 

02 вересня 2024 00:35

Італія, 3-й тур. Лаціо – Мілан. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 08:51

Італія, 3-й тур. Інтер – Аталанта. Огляд матчу

 

31 серпня 2024 08:00