Сьогодні 8 вересня 2024 р.

У «Ювентусі» – новий президент

Акціонери «Ювентуса» провели у Турині збори та призначили нову раду директорів. До нього увійшли п'ять осіб, їх повноваження триватимуть до 30 червня 2025 року.

Нових членів ради директорів було призначено на підставі списку кандидатів компанії Exor, якій належить 63,8% статутного капіталу «Ювентуса». Це Фіорана Вітторія Негрі, Мауріціо Сканавіно, Джанлука Ферреро, Дієго Пістоне та Лаура Кап'єлло.

Італійський бізнесмен 1963 року народження Джанлука Ферреро був призначений президентом Ювентуса, а Сканавіно - виконавчим директором.

«Сьогодні з великим хвилюванням та великою гордістю я обійняв посаду президента «Ювентуса».

Мої перші слова в ролі президента звернені до вболівальників, які завжди були силою та серцем клубу. У мене вже була можливість зустрітися і поговорити з деякими з них, і я зрозумів, що вони сповнені сумнівів та страхів, турбуються про майбутнє клубу та команди.

Я хочу дещо прояснити. Я взяв на себе нові зобов'язання з бажанням зробити все можливе для клубу, разом із обраною сьогодні радою директорів та новим виконавчим директором ми працюватимемо над тим, щоб побудувати для «Ювентуса» майбутнє, гідне його минулого, славного минулого. Це минуле охоплює 125 років, воно привело нас до спортивної слави та статусу найсильнішого клубу Італії.

Коли я говорю про «Ювентус», я маю на увазі весь клуб – тих, хто працює на полі, і тих, хто працює за його межами. Як ви знаєте, найближчими місяцями на нас чекають випробування. І ми, рада директорів, вважаємо, що у нас є досвід, компетентність та рішучість захищати «Ювентус» перед усіма органами, чи то кримінальними, спортивними чи цивільними інститутами.

Ми зробимо це рішуче, неухильно і спокійно, без зарозумілості. Ми завжди поважали і завжди поважатимемо всіх тих, хто покликаний судити нас. Але ми хочемо поваги до нас, клубу та команди, щоб мати можливість серйозно обговорювати перед компетентними установами мотивацію наших дій», – сказав новий президент «Ювентуса».

19 січня 2023 11:12







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Італія, 3-й тур. Ювентус – Рома. Огляд матчу

 

02 вересня 2024 00:35

Італія, 3-й тур. Лаціо – Мілан. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 08:51

Італія, 3-й тур. Інтер – Аталанта. Огляд матчу

 

31 серпня 2024 08:00