Сьогодні 19 вересня 2024 р.

Італія, 26-й тур. Ювентус – Фрозіноне 3:2

Криза «Ювентуса» триває вже п'ять матчів. В перших трьох він грав зовсім похмуро, майже нічого не створив. Навіть вдома проти аутсайдерів «Емполі» та «Удінезе». В четвертому вже грав жвавіше, мобільніше, вже створив чимало, бив по воротах чимало. Але виглядав розібрано, неякісно, не сильніше за «Верону», і Массіміліано Аллегрі визнав, що команда була ближчою до поразки, ніж до перемоги.

Сьогодні довго було схоже на «Верону». Навіть такий самий рахунок 2:2 ще за 16 секунд до фінального свистка. Але за 15 стало 3:2, і серія з чотирьох матчів без перемог перервалася. Хоча б легендарний принцип «Юве» Fino Alla Fine – боротьба до кінця з вириванням перемоги на останніх хвилинах або навіть секундах – повернувся. Голами у доданий час він виграв цього сезону вже четвертий матч.

В першому колі в гостях він переміг «Фрозіноне» трохи раніше. На 81-ій хвилині. Та поразка стала однією з багатьох для новачка ліги останнім часом. До Турина він їхав лише з п'ятьма очками в останніх 12-ти турах. Щоправда, за гру отримував компліменти. У попередньому турі виграв перший тайм у «Роми» за ударами по воротах з рахунком 18:3. Але матч в підсумку програв з рахунком 0:3.

Сьогодні він також залишиться лише з компліментами. Які, як зізнається головний тренер Еусебіо Ді Франческо, йому вже набридли. А тим часом його оборона після цього матчу стала найгіршою у лізі. І тим часом зона вильоту лише в трьох очках позаду та з матчами в запасі.

У чотирьох попередніх невдалих матчах перша подія щоразу була проти «Ювентуса». Пропущений м'яч, червона картка. Наразі відбулася на його користь. Вже на третій хвилині Гатті, що прийшов з «Фрозіноне», закинув довгий м'яч, МакКенні технічно прийняв його і прострілив на Влаховича. Однак тут господарі заснули і незабаром проспали навіс Зортеа на Хеддіру.

Спати продовжували туринці і після 1:1. Харруї віддав в прорив, Брешіаніні не дозволив двом захисникам відібрати та пробив під поперечину. І лише після цього друга команда ліги почала рухатися. Зрівнявши дуже швидко. Удар Влаховича відбив воротар, МакКенні продовжив, отримав простріл, залишив Душану, і той поклав в дальній кут.

Наприкінці першого тайму знову цікавіше атакували гості. В другому вони вже майже не атакували. Програвши його за ударами по воротах з рахунком 2:15. Але небезпечного було мало. Влахович не встигав підправляти, К'єзу блокували, Йілдіз бив погано. Супермоменти Влаховича та Гатті скасували через фол та офсайд, та й там не залетіло. Гатті не влучив у «дев'ятку», вискочивши на воротаря.

І все ж таки «Ювентус» вирвав перемогу. Скоріше навіть «Фрозіноне» віддав. На останній хвилині Ді Франческо порушив неписане правило та виконав заміну в обороні. А Монтерізі був настільки неуважний, що навіть мало не вийшов на поле в тренувальній манішці. І ще більш неуважний, коли прогавив Ругані після пасу головою Влаховича. А той покотив з гострого кута між ногами Черофоліні.

«Ювентус» залишиться на другому місці і за підсумками цього туру. Більше того, здобуває дуже важливу перемогу, враховуючи, що четверте та п'яте місця наближаються. Другий тайм навіть можна записати йому в актив в плані солідності в обороні та центрі поля. Хоча про вихід з ігрової кризи говорити зарано. А «Фрозіноне» з такою наївністю може й вилетіти. Саме такі вилітають.

ЮВЕНТУС – ФРОЗІНОНЕ – 3:2
Голи:
Влахович (3, 32), Ругані (90+5) – Хеддіра (14), Брешіаніні (27).
Ювентус: Щенсни, Гатті (Мілік, 87), Бремер, Ругані, Камбіазо, Маккенні (Ілінг-Джуніор, 87), Локателлі, Рабіо (Алькарас, 29), Костич (Йілдіз, 62), Влахович, К'єза (Веа, 62).
Фрозіноне: Черофоліні, Лірола (Монтерiзi, 90+5), С.Романьолі, Околі, Зортеа, Брешіаніні (Геллі, 87), Маццителлі, Харруї (Барренечеа, 73), Валері, Суле (Сек, 87), Хеддіра (Жорже, 73).
Попередження: Бремер (7), Локателлі (71) – Валері (64), Черофоліні (70).

25 лютого 2024 16:09







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Італія, 4-й тур. Монца – Інтер. Огляд матчу

 

16 вересня 2024 01:00

Італія, 4-й тур. Кальярі – Наполі. Огляд матчу

 

16 вересня 2024 00:04

Італія, 4-й тур. Дженоа – Рома. Огляд матчу

 

15 вересня 2024 15:35