Сьогодні 8 вересня 2024 р.

«Удінезе» відмовляється продавати «Ювентусу» Самарджича

У літнє трансферне вікно 21-річний сербський центрхав «Удінезе» Лазар Самарджич уже пройшов медогляд у міланському «Інтері», проте клуби не домовилися про суму трансферу півзахисника. Тепер спортивний директор «Удінезе» Федеріко Бальцаретті розповів Tuttosport, що Самарджича треба зберегти в зимове трансферне вікно, незважаючи на предметний інтерес «Ювентуса», якому потрібне посилення на позиції центрхава після того, як Ніколо Фаджолі та Поль Погба недоступні через дискваліфікації:

«Ми не відповідатимемо на телефонні дзвінки, тому що хочемо зберегти Самарджича в «Удінезе». Знаємо, що Лазара цінують багато клубів, але поки що він повинен залишитися, щоб продовжувати прогресувати. Лазар – чистий талант і нагадує Міралема П'яніча, коли він тільки прийшов у «Рому». Бажаю Самарджичу продовжити своє зростання і зробити таку саму кар'єру в одному з найкращих клубів Європи, у нього є потенціал, щоб домогтися того ж. Але я щодня кажу йому, що тільки сьогодення визначить його майбутнє. Як і ще одному нашому таланту – Сімоне Пафунді, в якому бачу якості Ілічича та Пасторе. Великий талант, якому, тим не менш, потрібно багато працювати над багатьма аспектами і залишатися дуже стійким – поки що він не отримує багато ігрового часу, але, вірю, терпіння, боротьба і жертви виведуть Сімоне на важливий шлях. Думаю, і в Пафунді, і в Самарджича є все необхідне, щоб вийти на високий рівень, маючи бажання вдосконалюватися», – підсумував Бальцаретті.

17-річний вінгер Пафунді став наймолодшим дебютантом збірної Італії за останні сто років, а 21-річний центрхав Самарджич, чий контракт в Удіне спливає в червні 2026 року, в поточному сезоні Серії А забив два м'ячі й віддав один асист у тринадцяти матчах. Інтерес до Самарджича зберігається з боку багатьох клубів Серії А, а «Ювентус» заніс Лазара до шорт-листа на зимове трансферне вікно, поряд із данцем П'єром-Емілем Гейб'єргом із лондонського «Тоттенгема», англійцем Келвіном Філіпсом із «Манчестер Сіті», аргентинцем Родріго Де Полем із мадридського «Атлетико» та іспанцем Фабіаном Руїсом із французького «ПСЖ».

2 грудня 2023 11:25







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Італія, 3-й тур. Ювентус – Рома. Огляд матчу

 

02 вересня 2024 00:35

Італія, 3-й тур. Лаціо – Мілан. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 08:51

Італія, 3-й тур. Інтер – Аталанта. Огляд матчу

 

31 серпня 2024 08:00