Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Італія, 31-й тур. Удінезе – Інтер 1:2. У 8 балах від скудетто

«Футбольний клуб»

Майбутні чемпіони пропустили першими, але, ніби знущаючись, вирвали три очки на 5-й компенсованій хвилині.

До приїзду на «Фріулі» підопічні Сімоне Індзагі в 12 матчах Серії А в 2024 році втратили лише два очки і, звісно, розраховували на чергову перемогу, адже їх суперником виступала команда, яка б’ється за місце під сонцем.

Гості дійсно затисли «Удінезе» на його половині, тримали в напрузі захист «чорно-білих», але до перерви так і не змогли знайти шляхи до воріт Мадукса Окоє. Натомість хлопці Габріеле Чоффі наприкінці першого тайму примудрилися вичавити максимум із епізоду, який і на напівмомент не тягнув. Удар Лазара Самарджича низом з кута карного майданчика не був потужним, і голкіпер, Ян Зоммер, здавалося, контролював ситуацію. Але… Голкіпер поклався на захисників, ті, відповідно, довірилися швейцарцю, і в підсумку м’яч акуратно закотився в кут воріт.

«Інтер», хоч і не звик пропускати першим, без будь-якої метушні взявся виправляти ситуацію. Незабаром після антракту гол Карлоса Аугусто відмінили через офсайд, проте за кілька хвилин арбітр призначив пенальті за фол воротаря «Удінезе» на Маркусі Тюрамі. Хакан Чалханоглу бездоганно виконав вирок, забивши свій десятий м’яч у поточному чемпіонаті.

Господарі трималися відчайдушно, проте все ж таки у компенсований час пропустили вдруге. Стійка прийняла на себе удар Лаутаро Мартінеса, але «джокер» Давіде Фраттезі першим встиг на добивання і «поховав» надії удінцев!  

За сім турів до фінішу «Інтер» лідирує з 14-очковим відривом від червоно-чорних земляків. Залишилося здобути 8 балів, і золото буде гарантовано! Важко уявити, що може завадити Індзагі довести справу до заслуженого скудетто.  

УДІНЕЗЕ – ІНТЕР 1:2
Голи:
Самарджич (40) – Чалханоглу (55, з пенальті), Фраттезі (90+5).
Удінезе: Окоє, Н.Перес, Бійол, Крістенсен, Волас, Саррага (Паєра, 70), Самарджич (Ловрич, 62, Ебоселе, 82), Ехізібуе (Феррейра, 62), А.Камара (Земура, 70), Р.Перейра, Товен.
Інтер: Зоммер, Павар, Ачербі, Карлос Аугусто, Чалханоглу (А.Санчес, 74), Барелла, Мхітарян (Фраттезі, 68), Дюмфріс (Дарміан, 68), Дімарко (Б’юкенен, 81), Л.Мартінес, Тюрам (Арнаутович, 81).

Серія А. Турнірне становище

8 квітня 2024 23:45







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Італія, 3-й тур. Ювентус – Рома. Огляд матчу

 

02 вересня 2024 00:35

Італія, 3-й тур. Лаціо – Мілан. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 08:51

Італія, 3-й тур. Інтер – Аталанта. Огляд матчу

 

31 серпня 2024 08:00