Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Кубок Італії. Уродженець Черкас виграв серію пенальті для «Сампдорії»

Кубок Італії. Третій раунд

КРЕМОНЕЗЕ – МОДЕНА (D2) – 4:2 (д.ч.)
Голи:
Окереке 77, Афена-Гьян 84, Сернікола 111, 120 – Діау 89 (пен.), 90.

«Кремонезе» грає перший свій сезон у Серії А в 21-му столітті, в перших десяти турах не перемагав жодного разу і йде 19-м. Удома взагалі програв всі чотири матчі. «Модена» ж, хоча й почала свій сезон у Серії В не краще, але останні три матчі виграла. Зокрема, останній – з рахунком 5:1 над «Комо». Вона ще й вибила у попередньому раунді Коппа «Сассуоло». Тож могла розраховувати на успіх у Кремоні. Їй удалося затягнути матч до овертайму. Але там вже сил не вистачило.

На 22-й хвилині гості залишилися в меншості. Наприкінці другого тайму пропустили від Афени-Гьяна та Окереке, що вийшли на заміну. Але дивом встигли повернутися. Завдяки своєму гравцю, який вийшов на заміну. Втім, за замінами виграв наставник господарів Массіміліано Альвіні. Автор третього та четвертого голів Сернікола також розпочинав матч на лаві запасних. Як і автор двох асистів йому Аскасібар.

У наступному раунді «Кремонезе» поїде в гості до «Наполі».

***

САМПДОРІЯ – АСКОЛІ (D2) – 2:2 (пенальті – 9:8)
Голи:
Верре 10, Капуто 118 – Коллоколо 33, Донаті 110

«Сампдорія» у Серії А в ще гіршому становищі. Остання, також без перемог, з трьома очками. Вже змінила тренера, але Деян Станкович у перших двох матчах набрав лише одне очко. Навіть середняк Серії В «Асколі» цілком міг вибити її з Кубка. Дотягнув до серії пенальті і аж до 11-ти ударів, ударів воротарів. В яких своє слово сказав Микита Контіні Барановський. Запасний воротар, в резюме якого в кар'єрі жодного матчу в Серії А та до звітного – лише два в Кубку.

У двох пропущених з гри м’ячах 26-річний уродженець Черкас, який з раннього дитинства живе в Італії, не винен. Автори голів виходили на дуже зручні позиції. У серії пенальті, коли його команда була на порозі поразки, витягнув п'ятий 11-метровий. Потужний, але не зовсім у нижній кут. 11-й пенальті «Дорії» він реалізував сам, розвівши воротаря суперників Гуарну і м'яч по нижніх кутах. А потім і відбив удар Гуарни у верхній правий кут від себе, виставивши в стрибку руку.

У наступному раунді «Сампдорія» зустрінеться в гостях з «Фіорентиною».

***

БОЛОНЬЯ – КАЛЬЯРІ (D2) – 1:0
Гол:
 Оберт 69 (автогол).

20 жовтня 2022 23:36







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Італія, 3-й тур. Ювентус – Рома. Огляд матчу

 

02 вересня 2024 00:35

Італія, 3-й тур. Лаціо – Мілан. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 08:51

Італія, 3-й тур. Інтер – Аталанта. Огляд матчу

 

31 серпня 2024 08:00