Сьогодні 8 вересня 2024 р.

«Спеція» Коваленко програла «Вероні» і залишила Серію А

Зміни в регламенті Серії А зіграли злий жарт з командою Віктора Коваленка. Торік «Спеція» зберегла б своє місце в еліті ще за підсумками регулярного сезону, адже мала кращі результати в очних матчах. Однак цього сезону належало зіграти матч плей-офф проти «Верони».

Схоже, партнери українця програли ще до початку. Вони зовсім не нагадували команду, яка має намір боротися за успіх. Особливо це стосується гри в захисті – «мастифи» могли робити усе, що тільки забажали б. Так, вже на 5-й хвилині забив Фараоні після затяжної атаки поблизу штрафного майданчика суперника.

«Спеція» навіть зуміла випадково відігратися, але до перерви її оборона провалилася ще два рази. На 65-й хвилині на заміну вийшов український півзахисник «Спеції» Віктор Коваленко і вже за три хвилини його команда отримала шанс скоротити відставання в рахунку. Фараоні отримав червону картку за гру рукою у своєму штрафному та пенальті, проте М'Бала Нзола не зміг переграти голкіпера «Верони».

Як не намагалася «Спеція» врятувати матч, але рахунок так і не змінився. Таким чином, «Верона» залишилася в елітному дивізіоні Італії, а команда Коваленка вилетіла до Серії В.

Серія А, плей-офф

СПЕЦІЯ – ВЕРОНА – 1:3
Голи:
Ампаду (15) – Фараоні (5), Нгонж (26, 38).
На 68-й хвилині Нзола («С») не реалізував пенальті (голкіпер)
Вилучення: Фараоні (67, «В»)

11 червня 2023 23:49







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Італія, 3-й тур. Ювентус – Рома. Огляд матчу

 

02 вересня 2024 00:35

Італія, 3-й тур. Лаціо – Мілан. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 08:51

Італія, 3-й тур. Інтер – Аталанта. Огляд матчу

 

31 серпня 2024 08:00