Сьогодні 18 жовтня 2024 р.

Іспанія, 33-й тур. Реал Сосьєдад – Реал 0:1. Мінімум мадридців

«Реал» переміг на «Аноеті» навіть не випустивши майже нікого з основного складу – всіх готують до «Баварії» та Ліги чемпіонів.

Виняток склали лише Карвахаль та Чуамені. І це саме вони вигадали єдиний момент Мадрида у матчі, який і завершився голом.

Діло було на 29-й хвилині: Орельєн закинув м'яч на фланг, Дані прострілив в один дотик, і Гюлер, що набіг, розстріляв ворота. Ідеальна геометрія.

Решту часу Мадрид під зливою в Країні Басків тільки відбивався і виживав, ніяких осмислених атак. У той же час господарі навпаки були агресивними, наполегливими, часто пробивали по воротах, але от проблема – все або занадто слабко, або мимо.

Вже на старті Кепа, що міняв Луніна, парирував удар Кубо з флангу, а коли японець таки забив, взяття воріт справедливо скасував ВАР – секундою раніше Барренечеа збив Чуамені.

Також запам'яталися спроби Тур'єнтеса із середньої та дальньої дистанції – або вище воріт, або їх відбивав Кепа.

Ну, і скасований гол Оярсабаля через півметровий офсайд теж треба згадати. Це було дуже близько, але знову повз касу.

Можливо, «Реал Сосьєдад» навіть врятував би нічию сьогодні, але на останні хвилини Анчелотті випустив кількох лідерів – і цим зміцнив команду настільки, що вона впевнено достояла до фінального свистка. Ендшпіль не запам'ятався взагалі нічим.

Некрасива, нестильна перемога Мадрида, але хто назве її несправедливою? У футболі перемагає не той, хто багато атакує, а той, хто посилає м'яч у сітку. Саме тому в таблиці «Реал» перший із 84 очками, а «Реал Сосьєдад» – лише 6-й з 51 балом.

РЕАЛ СОСЬЄДАД – РЕАЛ – 0:1
Гол:
Гюлер (29).
Реал Сосьєдад: Реміро, Одріосола (Елустондо, 75), Субельдія, Ле Норман (Андре Сілва, 89), Галан, Субіменді, Кубо, Тур'єнтес (Захарян, 67), Меріно, Барренечеа (Бекер, 75), Оярсабаль.
Реал: Кепа, Карвахаль, Мілітао, Начо, Фран Гарсія (Камавінга, 76), Чуамені, Модрич (Васкес, 85), Гюлер (Вінісіус, 68), Браїм Діас (Рюдігер, 76), Себальйос (Вальверде, 68), Хоселу.
Попередження: Ле Норман (40), Субельдія (70), Меріно (87) – Гюлер (15), Фран Гарсія (56), Чуамені (83), Начо (88).

27 квітня 2024 00:07







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Іспанія, 9-й тур. Реал – Вільяреал. Огляд матчу

 

06 жовтня 2024 00:50

Іспанія, 8-й тур. Сельта – Жирона. Огляд матчу

 

29 вересня 2024 18:34

Іспанія, 7-й тур. Барселона – Хетафе. Огляд матчу

 

26 вересня 2024 00:39