Сьогодні 16 вересня 2024 р.

Іспанія, 24-й тур. Реал – Жирона 4:0. Урок від мадридців

«Реал» дуже легко, комфортно і красиво розтоптав «Жирону», яка сенсаційно йде другою в таблиці.

Про цю гру розповідати дуже просто, адже на полі була лише одна команда. «Жирона» завершила матч без жодного удару у площину воріт і навіть без якісного гольового моменту. Усі спроби Савіо, Гутьєрреса, Циганкова загострити з флангів закінчувалися нічим. Лунін на воротах нудьгував і тренував лонгболи.

Мабуть, «Жирона» перегоріла, але Мадриду яке до того діло? Побиття почалося вже на 6-й хвилині – це Вінісіус еталонно пальнув метрів з 25-ти точно під штангу.

Далі серія атак, відборів, єдиноборств – і ось Віні вже виступив асистентом, вивівши на ворота Беллінгема. Хуанпе не встиг, Гассаніга заснув – і це 2:0.

За цим була перерва, але вона нічого не змінила. Після виходу з роздягальні грою продовжив диригувати Кроос; Вальверде та Камавінга допомагали фізикою; Вінісіус знущався зі співвітчизника Коуто.

На 54-й хвилині черговий прохід бразильця «крізь» бразильця завершився ударом, Гассаніга відбив, але на м'яч налетів Джуд – 3:0.

Коуто після такого геть поплив і незабаром привіз ще четвертий – він припустився втрати, і Родріго не пробачив.

Після такого Яна довелося заспокоювати досвідченішому Циганкову, але це все, чим він сьогодні запам'ятався. Гра у Віктора не пішла – як і в Довбика, і в решти.

Інша річ – Мадрид. Він куражився і демонстрував клас у кожному епізоді. Це міг би бути ідеальний вечір для «Вершкових», якби не пошкодження Беллінгема – йому на ногу наступив Торре. На перший погляд нічого серйозного, але деталі покаже обстеження. Ну, і нереалізований на останніх хвилинах пенальті від Хоселу теж тримаємо в пам'яті.

В таблиці завдяки перемозі «Реал» з 61 очком зміцнився на першому рядку. У «Жирони» – 56 балів та все ще друге місце.

РЕАЛ – ЖИРОНА – 4:0
Голи:
Вінісіус (6), Беллінгем (35, 54), Родріго (61).
Реал: Лунін, Васкес, Карвахаль, Чуамені, Менді (Фран Гарсія, 77), Вальверде, Камавінга, Кроос (Модрич, 70), Беллінгем (Браїм Діас, 57), Родріго (Хоселу, 70), Вінісіус (Гюлер, 77).
Жирона: Гассаніга, Коуто, Ерік Гарсія, Хуанпе, Гутьєррес, Мартін (Соліс, 70), Алейш Гарсія, Циганков (Валері, 70), Порту (Торре, 46), Савіо, Довбик (Стуані, 70).
Попередження: Менді (76) – Хуанпе (22), Коуто (68).

10 лютого 2024 21:30







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Іспанія, 5-й тур. Атлетико – Валенсія. Огляд матчу

 

16 вересня 2024 01:05

Іспанія, 5-й тур. Жирона – Барселона. Огляд матчу

 

15 вересня 2024 19:39

ЧС-2024 з футзалу. Україна – Аргентина. Огляд матчу

 

15 вересня 2024 17:48