Сьогодні 19 вересня 2024 р.

Іспанія, 29-й тур. Хетафе – Барселона 0:0. І знову нічия..

«Барселона» не виграла у третьому матчі поспіль – це її найгірший відрізок у всьому сезоні. Відсутність Педрі, Дембеле, Френкі та Крістенсена продовжує закопувати каталонців. Їхній обороні не вистачає надійності, півзахисту – руху, атаці – голів навіть для суперників калібру «Хетафе».

В цілому матч вийшов сонним. На старті сині трохи піджали, явно сподіваючись на швидкий гол, але Мунір у забійній ситуації пробив мимо, а потім його «подвиг» повторив Унал після кутового.

Далі – пауза, і лише в середині першої половини «Барса» створила та упустила свій єдиний стовідсотковий момент. Це Рафінья та Бальде пробили у штангу в одній контратаці.

До речі про Алехандро – він сьогодні грав вінгера. Форма Фаті та Феррана така, що Хаві не захотів ставити їх в основу навіть у безвиході.

Втім, і в решти каталонців справи не кращі. Гаві тільки провокує, Бускетс – уповільнює, Кессьє – не потрапляє в ритм, Левандовськи – і той регресує. Сьогодні поляк знайшов два шанси з другого поверху, але у першому випадку пробив зручно для воротаря, а у другому взагалі промахнувся. У «Баварії» він таке забивав.

Також у середині тайму запам'ятався кручений удар під штангу від Рафіньї, який потягнув Сорія. Більше нічого особливого – лише повільна, в'язка штовханина.

«Барсі» щастить, що в таблиці вона має 11 очок гандикапу над «Реалом», адже в нинішньому стані вона просто не здатна перемагати. Ну, а «Хетафе» виконав план на матч – не більше не менше. У таблиці сині з 31 очком йдуть 15-ми, випереджаючи зону вильоту на 4 бали.

ХЕТАФЕ – БАРСЕЛОНА – 0:0
Хетафе:
Сорія, Суарес (Альварес, 83), Даконам, Дуарте, Альдерете, Іглесіас, Максимович (Альгобія, 76), Мілья, Мунір (Аленья, 76), Майораль, Унал (Вільяр, 83).
Барселона: тер Стеген, Роберто (Ерік Гарсія, 18), Араухо, Кунде, Альба (Ферран Торрес, 68), Кессьє (Фаті, 68), Бускетс, Гаві, Рафінья (Торре, 88), Левандовськи, Бальде.
Попередження: Альдерете (42), Суарес (57) – Гаві (2).

16 квітня 2023 19:12







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Іспанія, 5-й тур. Атлетико – Валенсія. Огляд матчу

 

16 вересня 2024 01:05

Іспанія, 5-й тур. Жирона – Барселона. Огляд матчу

 

15 вересня 2024 19:39

ЧС-2024 з футзалу. Україна – Аргентина. Огляд матчу

 

15 вересня 2024 17:48