Сьогодні 20 вересня 2024 р.

Іспанія, 2-й тур. Атлетико – Жирона 3:0. Подарунок від воротаря

«Атлетико» вдома закономірно здолав «Жирону», яку підвів її голкіпер.

Зі старту темп матчу був доволі високим, обидві команди намагалися атакувати, і такий футбол було цікаво дивитися.

У «Матрацників» найактивнішим був Ліно, який і сам пробивав у руки Гассанізі, і на Альвареса намагався пасувати. За «Жирону» відповідав Абель Руїс – як завжди активний, але слабкий у завершенні атак.

Глобально це була гра до помилки, і припустився її воротар «Жирони» Пауло Гассаніга – він не розрахував відскок і був змушений рукою зупиняти м'яч за межами штрафного. Пощастило, що поруч був Блінд – інакше це було б вилучення. Але навіть так «Атлетико» отримав штрафний – і з нього Грізманн забив прямим ударом у... воротарський кут.

Ясно, у перерві Мічел вносив корективи, команда навіть візуально додала на флангах, але вже на 48-й хвилині Гассаніга остаточно добив своїх – Маркос Льоренте здалеку пробив точно над його головою, і воротар не встиг підняти руки.

Далі інтриги вже по суті не було. «Жирона», до її честі, продовжила атакувати, пробивати, але «Атлетико» за рахунку 2:0 відійшов назад великими силами, і навіть пробити у площину воріт не дозволив.

Наш Віктор Циганков був на полі 68 хвилин, один раз накинув м'яч на голову Блінду, часто відходив углиб, брав участь у контролі, але головного – гостроти – не створив.

Та й хто створив її в складі «Жирони»? В доданий час вона лише пропустила втретє і після двох турів у каталонців одне очко – як і очікувалося, сезон торішньої вискочки починається проблемно.

Тим часом у «Атлетико» в таблиці 4 бали, і Сімеоне загалом може бути задоволений – ніхто не випадає, команда набирає форму.

АТЛЕТИКО – ЖИРОНА – 3:0
Голи:
Грізманн (39), Льоренте (48), Коке (90+4).
«Атлетико»: Облак - Льоренте, Ле Норман, Хіменес, Аспілікуета, Рікельме (Ґаллахер, 58) - де Пауль (Коке, 59), Барріос, Самуел Ліно (Рейнілду, 68) - Грізманн (Корреа, 81), Альварес (Серлот, 81).
«Жирона»: Гассаніга - Арнау, Давід Лопес, Блінд, Гутьєррес - Мартін (Порту, 59), Ромеу (Соліс, 59), Еррера - Циганков (Альмена, 68), Абель Руїс (Міовскі, 59), Хіль.
Попередження: де Пауль (25) –  Абель Руїс (28), Гассаніга (37), Ромеу (55).

26 серпня 2024 00:36







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Іспанія, 5-й тур. Атлетико – Валенсія. Огляд матчу

 

16 вересня 2024 01:05

Іспанія, 5-й тур. Жирона – Барселона. Огляд матчу

 

15 вересня 2024 19:39

ЧС-2024 з футзалу. Україна – Аргентина. Огляд матчу

 

15 вересня 2024 17:48