Сьогодні 18 жовтня 2024 р.

«Реал» домовився з Александер-Арнольд про перехід вільним агентом?

Контракт Трента Александер-Арнольда з «Ліверпулем» спливає наприкінці сезону, отже над мерсісайдським клубом нависла загроза втратити свого вихованця та віце-капітана без жодної компенсації.

За інформацією The Athletic, «Ліверпуль» сподівається запобігти найгіршому для себе сценарію й уже веде перемовини з 26-річним оборонцем щодо нової угоди. Але вже з січня Трент зможе вільно спілкуватися із зарубіжними клубами, якщо на той час не продовжить співпрацю з «червоними».

Александер-Арнольд є найкращим варіантом для «Реала» серед правих захисників, однак гранд Ла Ліги готовий підписати футболіста лише вільним агентом наступного літа й не збирається платити за гравця збірної Англії в січні.

Утім, як стверджує журналіст Рамон Альварес де Мон, мадридці вже мають повну усну угоду з Александер-Арнольдом щодо літнього переходу. За даними джерела, угода в найближче зимове трансферне вікно теж не виключається, але вважається дуже складною.

Як альтернативи англійцю «Реал» також розглядає Педро Порро з «Тоттенгема», Джеремі Фрімпонга з «Байєра» та Хуанлу з «Севільї».

17 жовтня 2024 12:09







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Іспанія, 9-й тур. Реал – Вільяреал. Огляд матчу

 

06 жовтня 2024 00:50

Іспанія, 8-й тур. Сельта – Жирона. Огляд матчу

 

29 вересня 2024 18:34

Іспанія, 7-й тур. Барселона – Хетафе. Огляд матчу

 

26 вересня 2024 00:39