Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Іспанія, 38-й тур. Реал – Бетіс 0:0. Лунін відпочивав

«Реал» в останньому турі Ла Ліги відверто валяв дурня в матчі проти «Бетіса», а наш Андрій Лунін знову залишився у запасі.

Цей поєдинок – останній у Ла Лізі для Тоні Крооса, який влітку завершить кар'єру. Перед стартом німцеві влаштували почесний коридор, фанати підготували красивий банер.

Такою ж ефектною грою, однак, порадувати Тоні не вийшло, хоча він сам звично був на висоті.

У першому таймі «Реал» мав два шанси, удар Менді з лінії воріт вибив Сократес, а спробу Вінісіуса п'ятою парирував В'єтес.

«Бетіс» відповів на це голом від Кардосо після подачі зі штрафного, але арбітри побачили мінімальний офсайд у Роки, який брав участь в епізоді. Перерва.

На другий тайм «Бетіс», як не дивно, вийшов ще більш зарядженим. Мадридці просто не знали, що з цим робити. Айосе пробив під поперечину – виручив Куртуа. Далі Міранда в ідеальній контратаці опинився перед воротами, але знову Тібо зіграв бездоганно. Нарешті, Вілліан Жозе забив після прострілу, але з мінімального офсайду.

А що «Реал»? Та нічого. Тільки удар Вінісіуса в ближній згадати можна - теж із положення поза грою.

Очевидно, що вже за тиждень у фіналі Ліги чемпіонів із «Борусією» «Вершкові» зіграють з іншим настроєм і завзяттям.

Тут же констатуємо факт: чемпіон грати не хотів, а середняк старався, але не щастило з реалізацією. На тому й розійшлися.

РЕАЛ – БЕТІС – 0:0
«Реал Мадрид»: Куртуа (Кепа, 63), Карвахаль (Васкес, 73), Рюдігер, Начо (Мілітао, 64), Менді, Вальверде, Камавінга (Модрич, 73), Кроос (Себальйос, 87), Беллінгем, Родріго, Вінісіус.
«Бетіс»: В'єтес, Сабалі, Сократіс, Вісус, Міранда, Кардосо, Рока, Бельєрін, Родрі (Альтіміра, 72), Айосе Перес, Вілліан Жозе (Абде, 80).
Попередження: Начо (5), Карвахаль (72) – Сократіс, (84).

25 травня 2024 23:57







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Іспанія, 4-й тур. Реал – Бетіс. Огляд матчу

 

02 вересня 2024 07:52

Іспанія, 4-й тур. Севілья – Жирона. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 22:31

Іспанія, 4-й тур. Барселона – Вальядолід. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 08:50