Сьогодні 16 вересня 2024 р.

Іспанія, 22-й тур. Атлетико – Атлетик 1:0. Грізманн зіпсував баскам ювілей

«Атлетик» сьогодні відзначає 125 років від дня заснування клубу. На честь цього «Атлетико» дозволив баскам зіграти у Мадриді у першому комплекті форми. Зате очки забрав собі.

Як це зазвичай буває з командою Дієго Сімеоне, перемогу вона здобула за рівної гри. Більше того, до перерви гості навіть виглядали краще – більше атакували, нагнітали, тримали м'яч біля штрафної Облака.

Інша справа – ефективність. Нехай баски і атакували настирніше, але за 45 хвилин вони мали один стовідсотковий шанс – це Дані Гарсія не замкнув простріл від Вільямса. «Атлетико» відповів на це раптовим виходом на ворота під кутом від Карраско – тут врятував Агірресабала. І все, перерва.

У другому таймі, коли Муньяїн та Вільямси втомилися, «Атлетико» стало ще легше. Пішов обмін моментами – у басків пробивав Ніко, у «Матрацників» – Карраско, і обидва рази воротарі перевершили нападників.

Від переваги гостей не залишилося й сліду – м'яч дедалі частіше ходив у центрі поля чи взагалі біля воріт Агірресабали. Молодий голкіпер чудово міняв Сімона, респект йому, а ось Дані Вівіан не справлявся. З його зони Карраско та Грізманн проривалися регулярно. Ну, а потім вийшов Депай – і Вівіан посипався остаточно.

«Маленький принц» з рожевим волоссям промчав повз захисника, як локомотив, після чого бездоганно пробив під штангу – і це 1:0.

А кажуть, що не можна сяяти у слабкій команді – Грізманн майже в кожному турі доводить протилежне! В основному завдяки його зусиллям «Атлетико» вже підібрався до 3-го місця на відстань 2 очок. Щодо «Атлетика», то його мрії про ТОП-4 зазнають краху – відставання басків від «Матрацників» збільшилося до 9 пунктів.

22-й тур Прімери. Мадрид. «Сівітас Метрополітано»

АТЛЕТИКО – АТЛЕТИК – 1:0
Гол:
Грізманн (73).
Атлетико: Облак, Моліна, Хіменес, Ермосо, Рейнілду, Льоренте, де Пауль (Барріос, 59), Коке, Карраско (Депай, 72), Корреа (Мората, 59), Грізманн.
Атлетик: Агірресабала, де Маркос, Вівіан, Єрай (Паредес, 84), Берчіче, Дані Гарсія (Саррага, 69), Весга, Ніко Вільямс (Беренгер, 84), Сансет (Рауль Гарсія, 84), Муньяїн (Гурусета, 69), Вільямс.
Попередження: Хіменес (34), де Пауль (45) – Дані Гарсія (33), Єрай (55), Вівіан (67).

19 лютого 2023 21:31







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Іспанія, 5-й тур. Атлетико – Валенсія. Огляд матчу

 

16 вересня 2024 01:05

Іспанія, 5-й тур. Жирона – Барселона. Огляд матчу

 

15 вересня 2024 19:39

ЧС-2024 з футзалу. Україна – Аргентина. Огляд матчу

 

15 вересня 2024 17:48