Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Іспанія, 26-й тур. Райо Вальєкано – Жирона 2:2. Циганков стріляє дуплетом!

«Футбольний клуб»

Українського вінгера було заслужено визнано найкориснішим гравцем матчу в Мадриді. Він потихеньку стає не просто важливим гравцем для «Жирони», а одним із її лідерів і навіть рятівником.

У поточному турі Віктор Циганков знову вийшов у стартовому складі та провів на полі всі 90 хвилин.

«Райо» забив два дуже ефектні голи потужними ударами під поперечину, але на кожний з них своїми влучними ударами відповідав 8-й номер каталонців. У першому випадку Віктор вправно зіграв на добивання після того, як голкіпер впорався з повітряною атакою Валентина Кастельяноса. А по перерві 25-річний хавбек із району 11-метрової позначки у дотик, технічно і розважливо перетворив у результативний асист флангову передачу Хав’єра Ернандеса.

undefined

  
Заради справедливості зазначимо, що за рахунку 2:1 мадридці втратили фантастичний шанс забити втретє. Пауло Гассаніга потягнув пенальті від Оскара Трехо, але арбітр надав аргентинцю ще одну можливість – хтось із захисників зарано забіг до карного майданчика. Цього разу Трехо вирішив зіграти у оригінальність і замість удару тихенько покотив м’яч для Ісі Паласона. Але партнер вдарив зависоко.

Щодо Циганкова, то вже оформивши дубль, він двічі виводив партнерів на ударну позицію чіткими фланговими передачами, проте скористатися слушними нагодами хлопці не спромоглися.

Зрештою «Жирона» завоювало очко, піднялася на 11-у сходинку і готуватиметься до гри з «Еспаньолом», призначеної на 1 квітня. Готуватиметься і знову сподіватиметься на нашого легіонера, який в семи матчах Примери вже відзначився трьома голами і трьома асистами.



РАЙО ВАЛЬЄКАНО – ЖИРОНА 2:2
Голи:
 Паласон (23), Трехо (34) – ЦИГАНКОВ (29, 52).
На 41-й хвилині Трехо («Р») не реалізував пенальті.
Жирона: Гассаніга, Мартінес, Буено, Лопес, Гутьєррес (Каррера, 46), Ромеу,  Мартен, Гарсія (Райньєр, 89), ЦИГАНКОВ, Рікельме (Тоні, 46), Кастельянос (Стуані, 85).

18 березня 2023 19:13







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Іспанія, 4-й тур. Реал – Бетіс. Огляд матчу

 

02 вересня 2024 07:52

Іспанія, 4-й тур. Севілья – Жирона. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 22:31

Іспанія, 4-й тур. Барселона – Вальядолід. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 08:50