Сьогодні 17 жовтня 2024 р.

Іспанія, 8-й тур. Атлетико – Реал 1:1. Порятунок імені Корреа

«Атлетико» врятувався від поразки «Реалу» в розжареному мадридському дербі.


«Реал» як і минулого сезону не переміг на полі «Атлетико». Дивно, адже в основний час у «матрацників» в атаці згадати можна лише прохід і удар Хуліана Альвареса з гострого кута на 10-й хвилині – Тібо Куртуа відбив.

Решту часу «Атлетико» атакував повільно, передбачувано, майже без ударів. Серлот випадав, Грізманн не знаходив собі місця, вертикальні паси не проходили через глибоку лінію оборони «Реала».

Сімеоне, звісно, бачив це, і впродовж гри тричі перебудовував команду, жонглював схемами, міняв усе й уся.

«Реал», зі свого боку, приїхав оборонятися, але навіть так у першому таймі міг забити двічі: Облак ледве потягнув небезпечні удари Вальверде і Беллінгема. На початку другого тайму кутовий призвів до шансу Родріго – трохи вище.

Ну, і на 64-й хвилині захист «Атлетико» таки схибив, залишивши Вінісіуса віч-на-віч із де Паулем — звісно, бразилець його оббіг і навісив на дальню штангу, звідки Мілітао розстріляв ворота.

Цей м'яч розлютив фанатів «матрацників», які весь матч засвистували Віні та Куртуа. За рахунку 0:1 вони почали кидати в Тібо всяке сміття з трибун, змусивши рефері зупинити матч. Загалом команди «відпочивали» цілих 20 хвилин.

Думалося, що це допоможе «Реалу», адже захисники відпочили, підготувалися до ендшпіля. Але ні. На ділі Анчелотті переборщив із захисниками та обережністю, команда сіла надто глибоко, і вже в доданий час ледве трималася.

Один геніальний пас Галана на Корреа – і мрія «Реала» розвалилася. Анхель виконав усе геніально, Куртуа збрехати не дасть.

У таблиці після нічиї найбільше радіє «Барселона», у якої 21 очко. У «Реала» їх 18, у «Атлетико» – 16.

АТЛЕТИКО – РЕАЛ – 1:1
Голи:
Корреа (90+8) – Мілітао (64).
Атлетико: Облак, Моліна (Коке, 46), Ле Норман, Хіменес, Рейнілду (Галан, 75), де Пауль, Льоренте, Ґаллахер (Корреа, 70), Ґрізманн, Серлот (Самуел Ліно, 55), Альварес (Рікельме, 75).
Реал: Куртуа, Карвахаль, Рюдігер, Мілітао, Менді, Вальверде, Чуамені, Модрич (Васкес, 86), Беллінгем, Вінісіус (Ендрік, 88), Родріго (Фран Гарсія, 90).
Попередження: Ле Норман (63), Галлахер (70), Альварес (75) – Модрич (40).
Вилучення: Льоренте (90+9).

30 вересня 2024 00:27







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Іспанія, 9-й тур. Реал – Вільяреал. Огляд матчу

 

06 жовтня 2024 00:50

Іспанія, 8-й тур. Сельта – Жирона. Огляд матчу

 

29 вересня 2024 18:34

Іспанія, 7-й тур. Барселона – Хетафе. Огляд матчу

 

26 вересня 2024 00:39